N A T A 🦄

#crazybeautyhacksmakeupclub

#crazybeautyhacksmakeupclub

Пам'ятаю як сьогодні ці експерименти над собою "лайфхаки" .... і зараз ніколи більше 🙌 #crazybeautyhacksmakeupclub
Досить недавно, приїхали в гості до чоловіка батьків і тут мама його,я побачила в інстаграмі таку круту маску, давай я тобі і собі цю класну маску для росту волосся, ну давай, і бере вона віскі, настоянку перцю стручкового, корицю, сіль, оливкову олію це все змішує і наносить на шкіру голови і каже так пів для треба ходити. Я уже через 10 хвилин пішла змивати . Результати - ніякий, окрім того що важко змиити.
Оливкова олія як сонце захист - ніколи так не робіть. Це був один раз перший та останній. Результат - згорівша червона шкіра.
Лапух та яйця 🙌 для гарного волосся... Виросла я в селі, наслухалася "тьоть" та експериментувала, зварила я настоянку лапуха, поки вона остигала взяла яйця але на той час я опустила той момент що із яйця потрібний тільки жовток, я використала ціле яйце яке зварила в себе на голові, змивала відваром але все без результативно, білок зварений було вимити не можливо із довгого волосся ( Це був треш)Тепер я дуже обережно ставлюся до будь яких лайфхаків/експериментів та рекомендацій. Зараз я читаю відгуки дівчат в клубі про різну доглядову косметику, тестую, та обираю те що найбільше підходить. 🙌

28 листопада, 2024
N A T A 🦄
28 листопада, 2024