Вишенька на каві
Joko Blend Cherry
Про мого фаворита-кокосика я вже розповідала тут, тому не повторюватиму історію своїх специфічних стосунків з кавою - йдемо одразу оглядати скраб Joko Blend Cherry.
Пакування класчине для подібних засобів від джоко: величенька пластикова банка з гвинтовою кришкою об'ємом 200 г, захисною пластиковою мембраною, стильними наклейками в стилі JB, на яких є вся необхідна інформація. Під мембраною нас чекає справжній кавовий вибух з ароматом вишневого лікуру або кісточок (така в мене асоціація 🍒).
Активні компоненти:
кавові зерна арабіка, олія оливкова, олія зародків рису, мигдальна олія, олія чорної смородини, вітамін Е, вітамін С, екстракт вишні.
Склад: Coffea Arabica, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sea Salt, Kaolin, Sucrose, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Rosa Canina (Dog Rose) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Tocopherol, BHT, Benzyl Benzoate.
Він доволі сухий та не плаває в оліях, при тому розприділяється по шкірі цілком нормально. Трохи опадає при використанні, але я не можу уявити щоб було інакше з кавовим скрабом. Наносимо на вологу шкіру, масажуємо кілька хвилин, пілінгує шкіру чудово і одночасно робить міні-масаж. Змиваємо себе і ванну величезною кількістю води 😁
У складі скрабу 100% натуральних гіпоалергенних компонентів. Кава, атлантична сіль, тростинний цукор і природні олії ретельно і ніжно очищують шкіру, ефективно зволожують її. Використання скрабу допомагає покпащити візуал целюліту і розтяжок. Мелені кавові зерна делікатно відлущують і тонізують шкіру, роблять її більш гладкою і ніжною. Сіль сприяє виведенню зайвої рідини, позбавляє від набряклості. Скраб допомагає зробити шкіру тіла підтягнутою, ідеально зволоженою, зі зменшеними ознаками целюліту та подразнень. Регулярне використання сприяє прискоренню процесу відновлення епідермісу. Легкий аромат вишні дарує справжню насолоду під час процедури.