AsyaFox

Top Beauty Lamination Hair Shampoo

Ох уж ці складнощі перекладу, звичайно ж малося на увазі "ефект ламінування", хоча важко не звернути увагу на такий нетиповий напис внизу упаковки 😅

Всім привіт, це Ася! ❤️

Якщо ви коли небуть в магазинах бачили етикетки з майже неможливими обіцянками на кшталт "волосся до поясу за 2 місяці" і думали: "хто взагалі на таке купиться?" Тооо, всім привіт, це Ася!

--------------------------------------------------------------

Шампунь для волосся з ефектом ламінування

TopBeauty Lamination Hair Shampoo

Візьмемо приклад з хлопців, почнемо з обіцянок:

"Це не просто черговий шампунь: це інноваційний засіб, який працює як потужний антиоксидант, охороняючи ваші локони від вигоряння, пересушування та інших впливів довкілля. Кожне застосування цього продукту дає вашому волоссю надійний захист від механічних, хімічних та атмосферних факторів.В основі шампуню лежить унікальна формула із натуральними компонентами. Це означає, що ваше волосся отримує необхідне живлення зсередини, м'які агенти, що очищають, видаляють забруднення, не порушуючи природний баланс шкіри голови. Жирність регулюється, випадання волосся мінімізується, а кератин зберігається у кожному волоску. Результат? Густе, здорове та блискуче волосся, яке радує вас своїм чудовим виглядом з першого ж використання".

Огооо, дівчата, та це прямо принц на білому коні 🤴🏻, ну або "я все тобі дам що ти захочеш, тільки будь зі мною" "був в мережі давно". Перевіримо?

Перше що кидається в очі, так це те, що обіцянки нічим не аргументовані. Унікальна ф. з рослинних компонентів - що за компоненти ? Випадіння мінімалізується - за рахунок чого? Манни небесної? Жодного компоненту на стимуляцію волосяних фолікул, наприклад: кофеїн, розмарин, імбир, перець, мʼята...

Раз тема зайшла за компоненти, хочу уточнити, що до складу у мене багато питань.

Я не експерт, але навіть я можу натискнути кнопку "аналіз складу" на сайті, і побачити, що підсвічує червоним не найкорисніші компоненти. До речі щодо "пластик хеірс" не збрехали, в складі дійсно є мікропластик 😅 Маркетингових хід, обернути мінуси в плюси 😂

✨Ми все ж таки дамо шанс продукту і спробуємо його!

Так, я точно була налаштована скептично, адже коли йдеться про зовнішній вигляд волосся, ми використовуємо маски, бальзами, олійки. А коли ефект ламінування обіцяє шампунь, головна функція якого якісне очищення - нічого окрім силіконів та перхоті "на голову не спадає" (як вам гра слів?).

🤓ТО що ж там по відгуку??

По перше, дизайн упаковки милий, по друге, консистенція рідка, засобу потрібно не мало, аромат приємний, як парфум. Піниться нормально, змивається добре, волосся після нього чистеньке, не липке, не обтяжене, для мене це плюс.

///Прикріпляю фото до та після. Загалом у мене й так досить блискуче волосся, але видно що шампунь розрівняв мою укладку, посилив сяяня і при цьому волосся виглядає чистим, тому тут ще один плюс.

///Після використання лупи не помітила, але волосся було жирним вже на вечір наступного дня, тому відчувається що залози інтенсивніше почали працювати.

💖Загалом, я можу його рекомендувати дуже сухому волоссю. Але раджу пожднувати його з іншими шампунями а цей використовувати раз на тиждень, не щодня.

Сподіваюся вам було цікаво, дякую за увагу ✨

28 листопада, 2024
AsyaFox
28 листопада, 2024