Олія-еліксир для росту волосся
Joko Blend Hair Growth & Strength Oil
Зараз я дуже активно взялась за вивчення питання випадіння та росту волосся з наукової (медичної) та практичної точки зору. Адже ми всі з вами прекрасно знаємо, що є доказова працююча медицина, і це трихологи з відповідною освітою, і є косметологічні засоби, розроблені брендами. Визначитись з тим, що на тобі спрацює допоможе лише практичний спосіб. Тому я зараз активно тестую косметичні засоби, дивлюсь результат від них, а потім завітаю на цифрову трихоскопію, якщо не побачу суттєвих якісних змін. Головне, що я для себе затямила: якщо волосся вмерло - воно точно випаде, щоб ти йому не робив. Так, можна затримати його на голові на місяць-два, але потім воно випаде🙈
Сьогодні ми знайомимось з олійкою від джоко: пластиковий білий флакон з чорним
дозатором та прозорою кришкою, об'єм 100 мл.
Це моя вперша втирка в голову "до миття голови" (зазвичай було після, або незалежно від миття) До її складу входять цінні олії авокадо, будяків, льону, обліпихи, чорного кмину і гранату. Вони інтенсивно насичують шкіру голови і фолікули живильними речовинами, що сприяє зміцненню активних волосяних цибулин і пробуджує від сну пасивні.
склад: Avocado Oil, Arctium Lappa (Burdock), Linum Usitatissimum Seed Oil, Buckthorn Seed Oil, Squalane, Nigella Sativa Seed Oil, Pomegranate Seed Oil, Hydrolyzed Keratin, Zingiber Officinale Root Extract, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Rosemary Essential Oil, Cedrus Atlantica, Fragrance.
текстура: жирна густа олійна помаранчевого кольору . Аромат олійний, мені комфортний та не заважає.
Спосіб застосування
Нанести олію на корені волосків, розділивши волосся на проділи. Масажними рухами втерти олію в корені. Одягнути поліетиленову шапочку, обгорнути голову теплим вологим рушником і залишити на 10-15 хвилин - це дуже приємна частина, але є нюанси: теплий рушник доволі швидко стає холодним, тому я одягаю шапочку для душа і замотую волосся сухим рушником, попередньо нагрітим.
Потім ретельно вимиваю волосся шампунем.
Змивається дуже легко, волосся не жирнить. Рекомендовано використовувати 1-2 рази в тиждень.
Цілющі компоненти відрізняються потужними зволожувальними, пом'якшувальними і регенерувальними властивостями. Вони дарують пасмам шовковисту гладкість, кашемірову м'якість і розкішний блиск.
Комплекс екстрактів, вітаміни і кератин також сприятливо впливають на ослаблені завитки, запобігають їх випадінню і прискорюють ріст.
Тепер враження
Коментарі (0)