Zirka_D.

Граціозний Gritti Tutu extrait

Моє знайомство з Gritti почалось випадково, саме цей аромат не став вийнятком.

Я вже ділилась враженнями від аромату Adel, який мені дуже сподобався і я вирішила послухати і інші витвори італійського бренду, який заснован у 2010 році. Назва бренду походить від італійської родини Gritti, а їх флакони відображають італійський стиль та клас. А флакони бренду у вигляди книги, яка стоїть на поличці, кришка флакону у вигляді мармурового каменю.

Я прийшла у магазин послухати аромат, який Лука Грітті створив для своєї дружини, а саме-Gritti Monica. Він манив мене своєю вишуканою півонією. Але, нажаль, у магазині не було саме цього і мені запропонували послухати Tutu, точніше рожевий флакон Gritti Tutu extrait . Це лімітований парфум з високою концентрацією ефірних олій.

При першому знайомстві мені сподобався солодкий фруктово-квітковий аромат, я взяла 3 мл щоб його розносити і зрозуміти.

Цей аромат був натхненний балеринами, він схожий на балетну пачку, така собі біло-рожева хмаринка, яку може приміряти будь-яка смілива дівчина, яка хоче чогось нового і невідомого.

Цей аромат в мене асоціюється з кардинальними змінами. Пригадую себе у студентські роки, коли при виході зі стосунків хочеться кардинальних змін- зробити каре, змінити стиль одягу, викинути все старе і сміливо крокувати вперед. Ось такий він для мене експресивний, яскравий і водночас ніжний.

Тип аромату: східний, квітковий, мускусний.

Ноти аромату:

початкові: кокос, яблуко, грейпфрут, листя чорної смородини;

ноти серця: геліотроп,жасмин, троянда;

база: ваніль, малина, амбра, мускус.

На старті аромат насичений фруктами, в міру солодкий, не приторний. Така цікава кокосово-яблучна суміш, нагадує мені якийсь напій, але не можу назвати точно. Можу сказати, що чимось мені нагадує рожеве шампанське, таке ігристе і фруктове. Кокос тут абсолютно не домінує, він на равних з яблуком, виходить цікавий дует. Грейпфрут я тут не відчуваю.

Далі в танець включаються квіти, свіжі, ранкові після дощу.

На фоні чутно затишну і теплу ваніль, яка абсолютно не заважає фруктово-квітковій композиції.

А де ж заявлена малина? Можливо вона сховалась під амброю і мускусом, які тримають аромат близько тіла.

Я не відчуваю шлейфу, але на одязі аромат відчуваю.

Мені аромат здається кокетливим і цікавим.

Але, нажаль, на моїй шкірі він тримається по-різному, може і 5 годин, іноді залишки відчуваю навіть після душу.

Я однозначно рекомендую для знайомства цей аромат дівчатам-кокеткам, хоч він і заявлений як весняно-літній, я користуюсь ним коли не знаю який аромат нанести.

29 листопада, 2024
Zirka_D.
29 листопада, 2024