Anastasiafreile

Ніхто не вірив – а лосьйон Yves Rocher дійсно врятував мого хлопця

✨Недавно подарувала своєму хлопцю набір від Yves Rocher, до складу якого входить шампунь з м’ятою та лосьйон для шкіри голови. Проблема лупи турбувала його роками, а всі шампуні, які він пробував раніше, тільки погіршували ситуацію. Але з цим набором результат помітний вже через тиждень використання! Лупа майже зникла, а шкіра голови стала відчуватися набагато свіжіше. 😌

Що мені також сподобалося, так це те, що цей лосьйон, як і вся косметика Yves Rocher, має приємний натуральний склад з м’ятою та гранатом. Звісно, склад не повністю натуральний, є кілька синтетичних компонентів, але вони безпечні та виконують свою роль, наприклад, Piroctone Olamine, який допомагає позбутися лупи, та консерванти для збільшення терміну зберігання. 🌿

Лосьйон має легку текстуру, не жирнить волосся, і відчувається дуже комфортно при нанесенні. Шкіра голови одразу відчувається свіжою, а корені волосся стають більш чутливими та “живими”. 🌟

Шампунь, який я також спробувала, теж має приємний аромат м’яти, економний у використанні, густий та натуральний. Мені подобається, що засоби не пересушують волосся, але при цьому справді допомагають у боротьбі з проблемами шкіри голови. 💧

Рекомендую цей лосьйон усім, хто стикається з проблемою лупи або просто хоче покращити стан шкіри голови. 💖

30 листопада, 2024
Anastasiafreile
30 листопада, 2024