Розмариновий тонік-стимулятор від Weleda та мініатюри від Lancaster
Тонік-стимулятор Weleda при втраті волосся з екстрактом розмарину
Нещодавно розмовляла з подругою про те, що хочу купити якісь капсули для росту волосся. В останній час в мене почало лізти волосся. Подруга сказала, що можна спробувати цей тонік, і я зацікавилась. Дуже чекала посилку з мейкапу саме із-за нього!
Дизайн пляшечки приглянувся мені, він простий, але естетичний.
Аромат мені нагадує запах хвої, напевно це аромат розмарину ( не знаю як він пахне), дуже подобається такий аромат.
Хочу сказати, що дозатор доволі зручний, він виливається по каплі, дуже економно та зручно наносити. Далі після розподілу по всій шкірі голови я роблю масаж щіткою для кращого ефекту. Зручно що на упаковці зразу написано як його використовувати. Наносила 2 рази на день протягом 7 днів. Думаю, що 7 днів дуже мало для того, щоб оцінити результат. На упаковці сказано, що для досягнення бажаного результату використовувати не менше 4-х місяців, так що буду чекати.
Волосся не жирніє, так що можно наносити та не боятися, що волосся буде жирне. Ніяких алергічних реакцій не викликав .
*Почитала коментарі, деякі дівчата писали, що в них почало ще більше лізти волосся, сподіваюсь що в мене такого не буде, але на даний час нічого такого не відбулося. Якщо виникнуть проблеми, то обовʼязково напишу про це.
Підсумки:
Думаю, що тільки після кількох місяців використання з'являється нові волосинки і більш активно зростаюче волосся. А в основному під час застосування тоніка відчуваєш приємну свіжість, класний аромат, догляд за шкірою голови, відчуття легкості. Тому на цьому поки все, буду чекати результату через деякий час. Хотіла б ще спробувати олійку від Weleda.
Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum
Ліпосомальна сироватка для обличчя
Пробник 10 мл представлений в такому флакончику зі спеціальною лопаточкою для зручного нанесення. Сироватка кремового кольору, досить легка, добре лягає на шкіру і швидко вбирається, блиску та липкості зовсім не залишає, шкіра стає бархатистою. Запаху практично немає. Використовувала 2 рази на день.
Lancaster Golden Lift Sculpting Cream
Моделювальний крем для обличчя
Пробник 15 мл представлений в такій маленькій золотій ємності, дуже мило. Крем легко розподіляється на шкірі та швидко вбирається, тому наносити потрібно трішечки, його надовго хватить. Зовсім не стягує шкіру та не блищить через деякий час. Але відразу відзначу, що з перших днів застосування здається, що шкіра зволоженіша і навіть більш пружна. І цей ефект відчувається і вранці. Наносила крем спеціальними рухами, як вказано в інструкції. Ніколи не робила такі рухи раніше, до цього не звертала уваги на те, як наносити правильно крем.
Підсумки:
Це найкращий крем та сироватка, які в мене були. У мене комбінова шкіра, періодами може шкіра обличчя бути сухою або жирною, а сироватка та крем ідеально мені підійшли, вони зволожують та не жирнять шкіру. Якби могла дозволити собі, купила б повнорозмірний розмір і користувалася ними. Єдиний мінус це ціна. Дуже рада, що мені пощастило протестувати такі мініатюри від Lancaster.
Коментарі (0)