Супер розпаковка від Medipharma Cosmetics
Аж сім новинок у моєму арсеналі ! ✨
💖Привіт, це Ася!
До мене приїхала неймовірна коробочка і мені вже не терпиться поділитися з вами емоціями від її розпаковки 😍
✨На кожен продукт буде детальний окремий допис, а поки, давайте насолоджуватись відчуттям "новенького" переглядаючи дане відео.
Ремарка перш ніж ми почнемо:
Бренд німецької косметики medipharma належить Dr. Theiss Naturwaren GmbH зі штаб-квартирою в Хомбурзі/Саар. medipharma є одним із багатьох дуже важливих брендів компанії. Протягом 40 років компанія досліджує та розвиває здоров’я та красиву шкіру. Косметика Medipharma використовує старі традиційні знання та поєднує їх з останніми науковими відкриттями. У різних серіях продуктів використовуються цінні рослинні олії та екстракти, а також ліпіди для догляду за шкірою або інноваційні комбінації активних інгредієнтів, що створює основу для здорового догляду за шкірою.
У їх асортименті є засоби для догляду за обличчям, волоссям і тілом для різних захворювань і типів шкіри з нашого широкого асортименту продуктів для немовлят, дітей, жінок і чоловіків.
Перечисляю та відмічаю всі продукти з відео та їх актуальну вартість станом на зараз:
1. Бальзам для тіла з екстрактом органічного евкаліпта Medipharma Cosmetics Home Spa 330 ₴ замість 550 ₴
2. Бальзам-догляд для шкіри навколо очей D'oliva (Olivenöl) Medipharma Cosmetics 317 ₴ замість 453 ₴
3. Сироватка для обличчя "Активний гіалурон + пружність" Pharma Hyaluron (Hyaluron) 288 ₴ замість 443 ₴
4. Дезодорант роликовий "Зелений чай" D'oliva (Olivenöl) Medipharma Cosmetics 108 ₴ замзамість 154 ₴
5. Бальзам для губ "Рожевий" Pharma Hyaluron Pharmatheiss Cosmetics Volume LipBooster Rose 203 ₴ замість 312 ₴
6. Крем для обличчя "Зволожувальний, з гіалуроновою кислотою" D'oliva (Olivenöl) Medipharma Cosmetics Hydro Body Care 286 ₴ замість 408 ₴
7. Гель-пінка для душу з екстрактом органічного евкаліпта Medipharma Cosmetics Home Spa Green Garden 269 ₴ замість 449 ₴
Сподіваюсь вам було дійсно цікаво, дякую за увагу ❤️
Коментарі (0)