Офіційно найкращи й гель для брів що я мала
Maybelline New York Superlock Brow Glue
Гелі для брів у мене в косметичці довго не затримуються — вистачає буквально на місяць-півтора, бо користуюсь ними щодня. Тому пошук нового гелю для мене завжди актуальний. Гель від Maybelline привернув мою увагу завдяки красивій рекламі, чудовим відгукам, та ще й на нього була знижка. Мій попередній гель від ln pro якраз закінчувався, тож всі зірки зійшлися для тестування новинки.
Основні характеристики:
• Об’єм: 8 г.
• Вартість: 260-400 грн, залежно від акцій.
🤍
Переваги:
• Стійкість до 24 годин;
• Зручна щіточка, яка чудово розчісує та фіксує брови;
• Прозора, нелипка текстура з невидимим покриттям;
• Не склеює брови, забезпечуючи природний вигляд;
• Стійкий до поту, не розшаровується;
• Легко змивається будь-яким засобом для демакіяжу.
🤍
Текстура гелю мене здивувала: вона не гелева, а більш воскова, тягуча, прозора і без аромату. Щіточка — просто знахідка! Невелика, з великою кількістю щетинок, вона чудово розчісує і фіксує волоски. Гель наноситься тонким шаром, без грудочок, і завдяки щіточці волоски легко піднімаються та залишаються на місці.
Важливо:Гелем працювати потрібно швидко,бо швидко застигає
🤍
Що приємно, брови після нанесення гелю не виглядають “мокрими”, їм не потрібно часу на підсихання. На дотик волоски зафіксовані, але не стають жорсткими. Вони виглядають природно, наче на них нічого не нанесено.
Стійкість просто вражає: весь день брови залишаються ідеально зафіксованими, жодна волосинка не вибивається зі свого місця!
Висновок: цей гель просто неймовірний! Бігом на закупи, поки не розібрали!
Коментарі (0)