K_Filonenko

Sensai Silky Purifying Milky Soap step 2: Глибоке очищення для ніжної шкіри

Sensai Silky Purifying Milky Soap step 2: Глибоке очищення для ніжної шкіри

Sensai - це моя любов♡
Вже маю бальзам для 1 етапу очищення від Sensai і от дуже хотіла спробувати засіб для 2 етапу з лінійки silky purifying, але вирішила почати з міні версії. Замовила Milky Soap. Це молочко неймовірне! Піна дуже ніжна, достатньо маленької краплини, розхід МЕГА економний. Аромат приємний. Очищення дуже ретельне. Я від нього просто в захваті!!!

Зробила навіть фото, щоб побачити зміни в очищенні. Але давайте по порядку...

Sensai Silky Purifying Milky Soap step 2: Глибоке очищення для �ніжної шкіри

Sensai Silky Purifying Milky Soap step 2 – це делікатне очищувальне молочко, розроблене спеціально для сухої та дуже сухої шкіри. Воно забезпечує глибоке очищення, не позбавляючи шкіру природної вологи.

Для кого підходить?
* Суха та дуже суха шкіра: Молочко дбайливо очищає, не викликаючи відчуття стягнутості.
* Шкіра, що потребує додаткового зволоження: Завдяки своїм зволожувальним властивостям, мило допомагає відновити гідроліпідний бар'єр шкіри.
* Як другий етап подвійного очищення: Ідеально підходить для використання після очищувальної олії чи бальзаму для видалення макіяжу та інших забруднень.

Основні властивості:
* Глибоке очищення: Ефективно видаляє забруднення, залишки макіяжу, гідрофільних засобів та ороговілі клітини.
* Зволоження: Завдяки вмісту гіалуронової кислоти та екстрактів природних речовин, мило зволожує шкіру, роблячи її м'якою та гладкою.
* Заспокоєння: Знімає подразнення та почервоніння, заспокоює шкіру.
* Підтримання природного балансу: Не порушує природний захисний бар'єр шкіри.

Активні компоненти:

* Дорогоцінний шовк Koishimaru: Стимулює вироблення гіалуронової кислоти, забезпечуючи гідратацію шкіри та дарує їй м'якість і пружність.
* Екстракти природних речовин: Пом'якшують шкіру, зміцнюють її та покращують її еластичність.

Упаковка: Повнорозмірний формат має пляшечку з помпою, яка дозволяє відміряти необхідну кількість засобу. Я купувала мініатюру, вона має маленький носик, яким також зручно відміряти необхідну кількість.

Об'єм: мініатюра - 8 мл. повнорозмірний - 150 мл

Аромат: Приємний косметичний аромат, типовий для всієї лінійки очищуючих засобів Silky Purifying. Вивітрюється досить швидко.

Текстура: Молочко має консистенцію схожу на емульсію, досить ріденьке, але піниться прекрасно. Мені вистачає маленької краплинки для очищення. Воно справді дуже економне.

Використання:
Спіньте мило в долонях, або за допомогою губки. Нанесіть піну на вологу шкіру обличчя та розподіліть рівномірно легкими масажними рухами. Ретельно змийте теплою водою.
Я спінюю його між долонями, але хочу ще спробувати спеціальну сіточку для утворення піни.

Після використання шкіра стає чистою, свіжою, м'якою та зволоженою. Відчуття стягнутості та дискомфорту зникають. Шкіра готова до подальшого догляду.
Я використовувала мильне молочко кожного дня зранку та ввечері (після 1 етапу) протягом тижня. За цей період нічого майже не змінювала, ензимів та скрабів не використовувала і зміни для мене дуже помітні. Мої пори (сальні нитки) стали менш помітні, це видно навіть на фото (до та після тижня використання). Шкіра стала ніби світлішою, рівнішою. Запалень за період використання не було. Макіяж лягає рівніше, пудра не провалюється в пори.
Якщо порівнювати з моєю пінкою від Round Lab, яка теж очищує ніжно та делікатно, очищення від Sensai відбувається глибше, воно ніби виштовхує бруд з пор, але це відбувається ніжно та поступово.

Sensai Silky Purifying Milky Soap step 2
– це відмінний вибір для тих, хто шукає делікатний і ефективний засіб для очищення сухої та дуже сухої шкіри.
Я дуже хочу спробувати ще мило Sensai для нормальної та сухої шкіри та грязьове мило від Sensai, але поки в мене ще цієї мініатюрки вистачить на 1-2 тижні.

Відгук про бальзам Sensai: https://club.makeup.com.ua/post/52817/
Відгук про Sensai лосьйон ll: https://club.makeup.com.ua/post/52651/

01 грудня, 2024
K_Filonenko
01 грудня, 2024