#testmakeupclub Косметика Clinique - на що спроможні люксові продукти?
Привіт! Буквально пару днів тому я отримала два декоративних засоба від бренду Clinique, які мені пощастило виграти. Я вже протестувала їх, тож можу поділитися своєю думкою з приводу ціх продуктів.
Напевно почнемо з того, що в мене зовсім небагато люксу і це є свідомим рішенням. Зазвичай я дивлюся на люксову декоративну косметику, бачу напівпрозорі текстури, оці всі делікатні напівтони та відчуваю цей вайб "підкреслити свою природню красу"... Скажу так - це не про мене.
Я обожнюю яскраві макіяжі, дуохромні тіні та насичені кольори.
Проте розумію, що люди які не є косметичними маніяками і які фарбуються на роботу чи просто полюбляють нюд - це велика частина нас з вами.
Тож від продукції Clinique я не очикую якихось нереальних переливів в тінях, та спокійно відношусь до напівпрозорої помади. Але давайте все по порядку.
Що і як.
В мене тут два продукти - двосторонній тіні-олівець та сяюча помада.
Такий подарунок було дуже приємно отримати, адже будемо відверті - собі я наврядчи таке куплю. Не тому що косметика погана, просто це не зовсім моє. Тому можливість погратися з люксом - крута, і я вдячна ко манді Мейкап клубу за такі класні розіграші.
Що до косметики - дуже сподобалось пакування, тут реально одразу відчувається якість та увага до дрібних деталей, тож виглядає все це просто розкішно.
Двосторонній тіні-олівець.
Я взагалі нічого не очікувала від цього продукту, тож і засмучуватися не прийшлось. Маємо з одного боку кремові тіні ніжно-пудрового кольору з ледве помітною розовинкою, а з другого сухі холодно-коричневі тіні з блискітками, які знаходяться у колпачку. Є доволі приємний аплікатор, але щоб нанести цю блискучку на все повіко, треба занурити цей спонжик неодноразово. Розтушовувати кордони легко, тож цей олівець реально підійде для швидкого нюду. Ще додати у складинку щось на кшталт скульптора і все, мейк готовий.
Я надалі буду використовувати кремову сторону у якості ба зи під тіні, бо як виявилось в цілому це стійко і має право на життя.
Сяюча зволожуюча помада.
Ось тут мені вже стало значно цікавіше, бо помадки я люблю і не боюся що не підійде колір, бо можу підібрати олівець і створити прикольно комбо. Наприклад насичений коричневий олівчик + майже будь-яка помада у центрі губ. Таким чином я ношу ті помади, які самі по собі занадто яскраві чи руді. Та і взагалі майже всі, чого тут казати))))
З Clinique мені пощастило, відтінок 02 Bare pop досить повсякденний нюд з тоненькою формулою та вкрапліннями блискіток. Дуже комфортна напівпрозора помадка з вологим фінішем, підійде майже любому. Футляр - важкий, глянцевий та зелений, виглядає дорого. Таку річ приємно тримати та приємно нею користуватися, тут я не можу заперечувати.
Висновок.
Мені ці дві штучки сподобались, я користуватися на повсякдення ними буду. Як і писала вище, кремовими тінями як базою під щось інше, помадою сто процентів з олівцями.
Чи треба купувати ці засоби? Помаду, якщо вам дійсно її прямо дуже хочеться, то можна придбати, а от тіні -ну баловство за таку ціну, але то моя суб'єктивна думка, вирішуйте самі.
Напевно мені б було цікаво спробувати матову версію цієї зелененької помади, але навряд це колись станеться.
Мою ж Bare pop легко замінити і ріммелем, і патрісією лєдо і взагалі майже любою помадою з сатиновим фінішем, бо нічого надприроднього в ній нема (нажаль чі нє, не знаю) .
Але гарна, і комфортна, і під усе підійде.
Ось такий в мене відгук, ось такі в мене враження від Clinique.
А вам як? Діліться у коментарях, подискутуємо!
Коментарі (0)