getejra

Зміцнювальний безсульфатний шампунь з ніацинамідом та пребіотиком

Не звичне для мене фото на обкладинку допису, але коте так вліз позувати - я не втрималась 😁

Я люблю мати кілька шампуней одночасно та змінювати їх від настрою та по потребі. Маю жирний тип голови схильний до себореї, голову мию 3- 4 рази на тиждень. Пілінг для шкіри голови від цього бренду я купила ще влітку і була в повному захваті, навіть подарувала такий самий трьом подружкам, а восени вже вирішила познайомитись з іншими засобами.

Біла пляшка-тубус з матового пластику, обʼємом 250 мл та кришкою фліп-топ, яка щільно закривається. Мінімалістичний дизайн наклейок, пастельна кольорова гама.

Також в продажі є варіанти цього шампуня 50 мл для подорожей та 450 мл - це дуже зручно, можна закрити будь-які свої потреби. Шампунь прозорий, середньої густини. Має приємний та ніжний цитрусовий аромат.

🟢Склад шампуню не містить парабенів та SLS. Хоч я й ніколи про це не замислювалась раніше, але варто вказати, бо знаю, що для багатьох ця інформація важлива. Він дуже непогано піниться завдяки компонентам Coco Glucoside, Sodium Coco Sulfate таCocamidopropyl Betaine.

🟢Лимонна кислота регулює pH засобу та очищує шкіру голови.

🟢Пробіотики Inulin та Alpha-Glucan Oligosaccharide сприяють зростанню корисної флори, чим покращують захисний бар’єр шкіри

🟢Ніацинамід покращує мікроциркуляцію, регулює роботу сальних залоз, має протизапальні властивості та сприяє зникненню себореї.

🟢Зволоження волосся та заспокоєння шкіри голови забезпечують гідролізований протеїн пшениці, пантенол, а також екстракти кропиви, імбиру, тисячолистника, лимонника, м’яти й шавлії.

🟢Також цей шампунь містить регулятори в’язкості, силікон, емульгатори, розчинники та ароматні компоненти.

Поєдную з кондиціонером-бальзамом з цієї ж серії.

тут вже можна розглянути як виглядає моє волосся з цією шампунькою, а не Пацьорчика 😇 Періодичність миття голови не змінив, так само 3-4 рази на тиждень, але й враховуємо, що це не основний мій шампунь, використовую його поки що як додатковий. Волосся легке, розсипчасте, жодних негативних наслідків (алергій, зуду, свербіжу не викликав). Приємний в користуванні. Я не чекаю від шампуня нічого крім гарного очищення, тому не можу сказати, чи зміцнилось моє волосся, але воно точно гарно очищене та приємно пахне!

02 грудня, 2024
getejra
02 грудня, 2024