як і у багатьох, взимку мої губи сильно пересушуються, і донедавна я здебільшого користувалась перевіреною роками гігієнічною помадою від nivea, адже інші варіанти, що в мене були (weleda серед них) не працювали *зовсім* у порівнянні.
цього року вирішила таки знову взяти щось новеньке, і хотіла якусь симпатичну маленьку упаковку, тож вкинула собі у кошик Chilled Bomb як плюсик до замовлення. що ж, упаковка виявилась не такою вже й маленькою)) я очікувала не більш ніж 5 см, натомість це 8,5. проте тут насправді не дуже багато продукту - великий об'єм займає аплікатор, адже він відчутно більший, ніж звичайно (на фото видно, що він десь як 3/4 мого мізинця).
якщо використати кількість, що автоматично набирається на пензлик, губи будуть покриті таким прям хорошим товстим шаром блиску, і, як мені сказали, "губи блищать за кілометр" 😂
а, і так - це "lip oil", проте за консистенцією таки блиск. пахне ментолом і відчутно холодить, але приємно. зеленого відтінку не має. липкенький. думаю, на топпер теж буде супер за рахунок дзеркальності
хоч ковпачок і має такий трохи edgy дизайн, канабісова олійка, звісно, не є психоактивною, але дуже добре діє не тільки на потріскані губи, а й навіть на сезонні тріщинки в кутиках рота. ба більше - гоїть настільки швидко, що ефект сміливо можна назвати чудодійним. жодна гігієнічка чи зволожувальна олійка з цим засобом просто не зрівняється.
я не очікувала нічого такого прям прям, тому продукт мене здивував. вирішила полізти в інтернет і почитати про cbd. більшість джерел погоджуються, що, як і бджолиний віск, це одна з найкращих речовин для зволоження. щоправда, незрозуміло, чи в склад входить саме cbd чи просто олія з насіння коноплі, бо вони мають різні властивості (сайти з інформацією про Chilled Bomb вказують то одне, то інше). але.... судячи з ефекту, мабуть, таки cbd)))
tl;dr: олійка з буквальним вау-ефектом. якщо ви страждаєте через пересушені губи/заїди то це - для вас
обов'язкове зеленюче серце 💚
Коментарі (0)