WeismannK

Natasha Denona I need a warm

Дуже хотіла спробувати цю палетку. Обожнюю всі палетки Наташи, тому ця нейтральна нюдова теж мала б сподобатися. Я вважаю її більше нейтральною, ніж теплою.

Фото з різних ракурсів і під різним освітленням⬇️

Палетка досить темна та насичена. Мені подобається i need a nude тому що вона дууже світла, легко зробити швидкий мейк. З цією треба трохи довше працювати.

Акцент палетки звісно що на сяючих відтінках. Вони відрізняються за формулою. Хтось з прозорою базою, хтось більше як металік

Свотчі також під різними освітленням. Сяючі всі дуже гарні, відрізняються один від одного відтінками. Звісно мені полюбився рожево-зелений дуохром. Він на прозорій базі, дуже гарно на все повіко

Матові стандартна якість Наташи, дуже я люблю цю формулу. Незвичним був матовий відтінок з нижнього правого куту. Він наче шовковий, відрізняється від її старої формули cream to powder

Ця палетка мені сподобалася більше ніж Golden. Принаймні поки що буле залишатися в моєї колекції💞

Єдиний мінус для мене - дизайн палетки. Я сумую за старими версіями, які були тоненькі. Ця, як і Inan та Retro glam товсті. А нові Golden та Roxa безбожно маркі. Кожен відбиток пальця залишається на них назавжди. Так, старі палетки легко царапались, але принаймні не марались та були меншими за вагою

02 грудня, 2024
WeismannK
02 грудня, 2024