Natasha Denona I need a warm
Огляд і свотчі на нюдову палетку Наташи доки чекаю свої нові палетки з ЧП
Дуже хотіла спробувати цю палетку. Обожнюю всі палетки Наташи, тому ця нейтральна нюдова теж мала б сподобатися. Я вважаю її більше нейтральною, ніж теплою.
Фото з різних ракурсів і під різним освітленням⬇️
Палетка досить темна та насичена. Мені подобається i need a nude тому що вона дууже світла, легко зробити швидкий мейк. З цією треба трохи довше працювати.
Акцент палетки звісно що на сяючих відтінках. Вони відрізняються за формулою. Хтось з прозорою базою, хтось більше як металік
Свотчі також під різними освітленням. Сяючі всі дуже гарні, відрізняються один від одного відтінками. Звісно мені полюбився рожево-зелений дуохром. Він на прозорій базі, дуже гарно на все повіко
Матові стандартна якість Наташи, дуже я люблю цю формулу. Незвичним був матовий відтінок з нижнього правого куту. Він наче шовковий, відрізняється від її старої формули cream to powder
Ця палетка мені сподобалася більше ніж Golden. Принаймні поки що буле залишатися в моєї колекції💞
Єдиний мінус для мене - дизайн палетки. Я сумую за старими версіями, які були тоненькі. Ця, як і Inan та Retro glam товсті. А нові Golden та Roxa безбожно маркі. Кожен відбиток пальця залишається на них назавжди. Так, старі палетки легко царапались, але принаймні не марались та були меншими за вагою
Коментарі (0)