Олеся К...🐠

Корейська крихітка - Etude House Baking Powder Crunch Pore Scrub Sashet

Очищення - важливий етап у догляді за шкірою обличчя будь-якого типу, воно сприяє оновленню клітин шкіри. Обличчя стає сяючим і гладеньким. Крім того, скраб полегшує проникнення в шкіру інших засобів – сироваток, масок, кремів.

Вибираючи скраб, звертала увагу на його склад і щоб був з м'якими абразивними частинками, які не зашкодять моїй шкірі і на основі діоксиду кремнію. Він дбайливо і ніжно полірує шкіру, не викликаючи побічних ефектів.

Особливих проблем зі шкірою у мене немає, але як і всіх власниць жирної шкіри обличчя мене турбують розширені пори.

І так, мій вибір очищення для обличчя - це корейський скраб Baking Powber, в народі скраб з содою від фірми Etude House. Формат невиликих пірамідок (трикутник) мені дуже зручний, хоча багатьом не подобається такий формат упаковки. Однієї пірамідки вистачає на два рази. Текстура сподобалася, найдрібніші частинки соди дбайливо і ефективно полірують шкіру, проникають в пори і очищають їх. Скраб не щипає, не дратує і не травмує шкіру, під час застосування. Пірамідки маютю ненав'язливий цитрусовий запах, содою не пахне взагалі.

СКЛАД для мене досить приємний.

• Основний компонент -СОДА.

Потужний антисептик, допомагає пом'якшити і інтенсивно очистити шкіру, знімає роздратування.

• Мікроскристалічна целюлоза Натуральний компонент, який сприяє глибокому, але при цьому делікатному очищенню пір від забруднень і ороговілих частинок, а також абсорбує надлишки шкірного жиру, надаючи шкірі чистоту і матовість.
  • Кремнієва кислота. Це натурально речовина позбавляє шкіру від надмірної жирності, матує її, зменшує вироблення підшкірного себіума і звужує пори.

Не буду заглиблюватися по складу. У мене особисто скраб не викликав ніяких побічних ефектів, а значить я буду довіряти?

Результат від застосування: ефективне очищення шкіри, м'яке відлущування відмерлих частинок шкіри, вирівнювання тону обличчя.

Скрабом 💯 задоволена. Це мій фаворит, який завжди буде в моєму арсеналі по догляді за шкірою обличчя.

Дякую за увагу.

02 грудня, 2024
Олеся К...🐠
02 грудня, 2024