Сироватка від Lancaster Skin repair 365
Мініатюрний тест-драйв: поки без wow-ефекту
Отже, на тесті мініатюра 10 мл сироватки аід Lancaster, але навіть невелика кількість дозволяє оцінити продукт.
Повнорозмірна версія йде у скляному флаконі 50мл, є ще і 100мл, але на сайті немає. На флаконі замість піпетки - помпа , що є супер зручно (як на мене😃)
Текстура сироватки гелеподібна, густа, але легко розподіляється по шкірі. Для обличчя та шиї достатньо зовсім трохи — це великий плюс у плані витрати.
Сироватка Lancaster 365 Skin Repair розроблена для догляду за зрілою шкірою. Її основне призначення — антивіковий догляд, боротьба з першими ознаками старіння, живлення та зволоження. У складі є антиоксиданти, вітамін E, кофеїн, кінський каштан та рослинні екстракти (апельсина, кави, рису). Також продукт захищає від сонця та стимулює вироблення колагену й еластину.
Оскільки на моїй шкірі немає явних ознак старіння, я не помітила вираженого ефекту. Впевнена, що на більш зрілій шкірі результат буде більш помітним. Думаю, що сироватка має накопичувальний ефект, тому з часом можна очікувати позитивних змін.
Сироватка підходить для всіх типів шкіри, рекомендована для денного використання, ідеально підійде жінкам 30+. Це якісний елітний продукт від французького бренду Lancaster, який вартий уваги для комплексного догляду.
Рекомендую 👍🏼
Коментарі (0)