Гіалуронова сироватка для обличчя
Останній опис по набору від Hillary
Це останній , але головний опис по набору від Hillary . Заключення
Спочатку про гіалуронову сироватку !
Сироватка збагачена гіалуроновою кислотою, забезпечує миттєве зволоження, роблячи шкіру гладкішою. Вона забезпечує зменшити ознаки старіння і зберігати шкіру на довго молодшою . Хороший засіб , який використовується перед макіяжем і робить шкіру зволоженою.
Консистенція , густа не розтікається одразу по шкірі , гарно наноситься . Не залишає відчуття липкості , одразу впитується в шкіру .
Повне враження про набір !
Дуже радію , що я змогла скористатись цим набором і відчути повністю ефективний засіб для сухої та пошкодженої шкіри .
Раніше моя шкіра була дуже суха і при нанесенні любого крему він моментально впитується в шкіру ( дуже потребувала шкіра вологи ) . Але і залишалась потім суха . Також шкіра на обличчі часто була червоною і з плямами .
Після використання всіх засобів (тестувала , я довго бо хотіла отримати повний результат і написати щирий відгук , бо багато моїх дівчаток- подруг хотіли дізнатись про цей засіб ) .
Одразу напишу , бували дні де пропускала користування цими засобами (на інші не міняла ) , просто забувала чи не було потреб . Але на результат це не вплинуло .
Відео ( без фільтру ) . Це стан обличчя ще літом без засобу від Hillary
Тепер моя шкіра , гарна , доглянута немає відчуття стягнетості і сухості . ( Ще надалі користуюсь і буду користуватись цим засобом ). Доречі тонік залишила на тепло пору року , бо мені від нього зимно 🤣.
А це вже відео з використанням набору з Hillary . Я вже відео викладала в попередньому дописі . Якраз була розповідь про тонер від Hillary .
Як для мене дуже добре замітно . До і Після !
Вирішила підібрати відео щоб було видно результат , без фільтрів .
Коментарі (0)