Порожні пляшечки||•листопад 2024•

Усіх вітаю.💐

Улюблені рубрика - це порожній пляшечки. І сьогодні останні викидушки осені 2024.

🔥В мене не так багато закінчилося засобів, хоча, в принципі, так завжди і багато, що стоїть на повторі.

1. Закінчився шампунь для волосся фірми SaltHouse проти випадіння волосся. Засіб непоганий, сподобався по дії та ефекту. Наступним хочу спробувати шампунь для жирного волосся від даної фірми.

2. Кондиціонер для волосся Kundal. В мене з грушею та фразією, оооо... який там аромат. Кондиціонер шикарно працює на моєму волоссі і залишає аромат протягом довгого часу. На заміну замовила цієї самої фірми але з іншим ароматом. Вже готую відгук про кондиціонери даної фірми. Скажу наперед, моє волосся їх дуже полюбляє.

3. Двофазний бальзам моментальної дії Numero. Хороша базова пшикалка для того щоб полегшити розчісування волосся. База базова, нічого особливого, але порівняно із Gliss Kur мені подобається більше. Замовляла не один раз уже і думаю колись згодом повторю. Поки замовила від Londa.

4. Гель для душу Johnsons, аромат персика з кокосом. Доволі непоганий засіб, відгук вже пишу.

5. Туалетна вода Trussardi Delicate Rose. 🌹Аромат люблю в кінці весни, початок літа, але цього року спробувала в холодну пору і на диво, звучить вона не менш гарно, а навпаки розкривається ще витончиніше. Трішки колюча троянда і злегка морозне повітря поєднується в шикарне комбо чистоти і доглянутості власниці. Не знаю чому не пробувала використовувати в цю пору раніше, звучання мені сподобалося. Однозначно перезамовлю, бо вони зі мною вже не перший рік. То любов🫶🏻

Ось такі мої порожні пляшечки за листопад 2024.

Дякую за перегляд🫶🏻

04 грудня, 2024
04 грудня, 2024