KsuLv

Моя перша зустріч із MARC JACOBS: Perfect Elixir!

Отримавши аромат Perfect Elixir у подарунок від Makeup club, я зрозуміла, що це не лише новинка у моїй парфумерній колекції, але й перший крок у світ парфумів Marc Jacobs. Його творчість мене настільки зацікавила, що я вирішила дізнатися більше про нього.

Хто такий Марк Джейкобс?

Марк Джейкобс — один із найвідоміших американських дизайнерів. Він був креативним директором Louis Vuitton і став іконою моди завдяки сміливим і непередбачуваним ідеям. Його філософія проста: мода та парфуми повинні підкреслювати вашу унікальність. Саме тому аромати Marc Jacobs — це завжди щось особливе.

Це солодкий аромат із несподіваними гранями. Попри його початкову солодкість, у процесі розкриття з’являється свіжість і легкість.

Флакон екстравагантний, але водночас ніжний і класичний. Верхівка прикрашена асиметричними деталями, які відображають концепцію індивідуальності.

🌸 Початкові ноти: ревінь, слива, мед

🌸 Ноти серця: цвіт апельсинового дерева

🌸 Базові ноти: стручок ванілі, пачулі

Спочатку я відчула насичену сливу з медовим акцентом — солодко, навіть трохи зухвало. Потім розкривається квітковий аромат, який мені схожий на жасминовий, що додає жіночності. У фіналі — гармонія теплої ванілі та пачулі, які створюють розкішний і чуттєвий шлейф.

Perfect Elixir — для сміливих дівчат/жінок, які люблять увагу. Це аромат, що виділяє з натовпу та підкреслює стиль.

Ідеальний для осені й зими, коли хочеться тепла й затишку. Цей аромат огортає, як кашеміровий шарф.

Стійкість дуже гарна, як і у більшості солодких ароматів. На шкірі тримається до 12 годин, на одязі — до прання.

Perfect Elixir Marc Jacobs — це справжня гра контрастів: солодкий старт, ніжне серце та теплий, вишуканий шлейф. Аромат, який привертає увагу, дивує кожною нотою та залишає за собою відчуття розкоші й унікальності.

04 грудня, 2024
KsuLv
04 грудня, 2024