Оптимальний захист зору
Фітосироп від Jerelia Nature Therapy
Вітання, паняночки!
Наші очі щодня витримують колосальні навантаження: екрани моніторів, смартфони, телевізор. Іще нестача вітамінів та мікроелементів дається взнаки. А це у свою чергу негативно впливає на гостроту зору та здоров'я очей. Щоб підтримати гостроту зору я знайшла Фітосироп для покращення зору від Jerelia Nature Therapy. Колись я вже пропивала курс їхнього фітосиропу з ехінацеєю для імунітету і була приємно вражена його дієвістю та ефективністю. Про нього писала тут https://club.makeup.com.ua/post/39925/
Фітосироп для покращення зору має збалансований склад:
Глюкозно-фруктозний сироп, екстракти чорниці, глоду, чорноплідної горобини, сік вишні, бурштинова кислота, бензоат натрію.
Чорниця – сприяє підвищенню гостроти зору, поліпшенню адаптації до темряви і умов низької освітленості (а це в наших нинішніх умовах дуже актуально). Покращує процес природного відновлення сітківки і знижує втому очей при тривалому зоровому навантаженні. Має антиоксидантну дію.
Боярышника – попереджує вікові склеротичні зміни сітківки ока. Каротиноїди та вітамін С, які містяться в плодах глоду, покращують гостроту зору.
Чорноплідна горобина – використовується при захворюваннях сітківки ока, пов'язаних з підвищеним артеріальним тиском, гальмує процеси старіння органу зору.
Вишня – корисна для профілактики втрати зору, дегенерації жовтої плями, сухості очей і т. д. В цілому, вишня заспокоює очі, зменшує запалення і допомагає підтримувати належний очний тиск.
Бурштинова кислота – потужний антиоксидант, нормалізує окислювально-відновні процеси, має загоювальну дію, уповільнює розвиток катаракти, попереджує дегенеративні і дистрофічні порушення в сітківці і кришталику.
Кожен інгредієн підібраний таким чином, що посилює корисні властивості один одного, а це безпосередньо впливає на здоров'я очей.
Об'єм 200 мл цілком вистачить на максимальний курс прийому для дорослого - по 1 ч. л. 3 рази на день продовж 20 днів. Можна давати дітям 6 - 12 років - по 1 ч. л. 2 рази на день.
Як результат - очі менше втомлюються від роботи за комп'ютером і стала краще бачити у сутінках.
Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)
Дякую за увагу! Обійняла)
Завжди ваша Мисткиня
Коментарі (0)