Боротьба за права блондинок😂🤌🏻Хто тут ще Dumb
Тестую два супер щільних кондиціонери Американський CHI або Tigi c провокаційною назвою Dumb Blonde 👱♀️🤪
навіть пляшечки в тон☂️🤌🏻😂
Коротко про моє волосся:
Щільне, мікс слов'янського і східного типу волосся, гладке і рівне (рівне настільки, що не тримається жодна укладка)
А ще я вийшла з чорного рік тому, отже все, що стосується блондинок і освітлення, частково і моя тема теж 😎 фото щоб зрозуміти який шлях я пройшла 😂
Я обожнюю щільні текстури бальзамів, на рівні маски для волосся але щоб кожен день 🤌🏻😅
У мої ручки потрапило два засоби
Вибирала я їх за кольором пляшечок 😅😅😅
Перший засіб💜
Chi volume conditioner
Я просто сердечно люблю цей бренд, що не куплю все найкраще
І цього разу так само
❤️Текстура досить щільна, скоріше трохи щільніша за звичайний кондиціонер, до якого багато хто звик
❤️Сразу як тільки змиваєш волосся супер м'яке
💔Запах хімічний, не нудотний але я б сказала "порожній", не цікаво
💔Після місяця використання йде звикання, вже зовсім не так як було перші два тижні (і це з урахуванням того, що я чергую як мінімум 3 засоби)
І ось він... Tigi Bed head Dumb Blonde
Було б навіть прикро, якби я була блондинкою 😂 (пам'ятаю, як я сміялася з лінійки Estel - кікімора, відьма та інше 😂), напевно, гірше тільки це.
До слова, я робила ставку на цей продукт
Перед цим я користувалася шампунями від Tigi і це був захват
Але на жаль 😪
❤️Из плюсів я можу виділити тільки красивий колір пляшечки
💔Запах порожній, хімічний
💔Далеко і дуже густий продукт з урахуванням того що пляшечка не призначена для такої консистенції
Вам доведеться мильними (або не дуже) руками перевертати цю тубу (якщо у вас великий об'єм) і прямо таки видавлювати вміст
💔зволоження на 3/5
Може все таки цей засіб не для мого волосся
А які враження у вас?
Коментарі (0)