SelfloveLili

Виразний погляд від Bourjois #testmakeupclub

Bourjois Volume Glamour Ultra Volumateur Mascara має гарне якісне пакування.

Має насичений чорний колір, завдяки якому якісно профарбовує кожну війку та додає максимального обʼєму за лічені секунди. Робить погляд глибшим та виразнішим.

У своєму складі має фломулу кавової олії та вітамін Е.

Читала до цього відгуки що вона дуже осипається, тому була насторожена. Я її тестувала впродовж 4 днів по 12 годин і можу сказати що тримається вона ідеально весь день. У мене нічого за дні тестування не осипалось, не розтиралось і не пекло в очах.

Дуже великий плюс що вона також легко змивається звичайним гелем та пінкою і її не потрібно ,,відгризати" від шкіри очей (таке іноді буває 😁 )

Також є мінус, це її пухнаста щіточка. Але цей мінус суто для мене. Як я вже писала в попередньому пості про туші що люблю силіконові щіточки.Бо з іншими у мене все відбивається на повіках, та це лише мій особистий пунктик.

В цілому Bourjois Volume Glamour Ultra Volumateur Mascara мені дуже сподобалась.

Вона прекрасно подовжує,підкручує та робить вії густішими.

Профарбовує інтенсивно чорним кольором і завдяки цьому робить погляд більш виразним та драматичним.

В тубі 12 мл її вистачить на довго.

Підійде на будь який випадок буде то побачення, вечірка чи просто буденний день на роботі.

Тож у мене від неї лише приємні враження, тому залюбки замовлю собі щось від цього бренду 👍

05 грудня, 2024
SelfloveLili
05 грудня, 2024