JOKO BLEND | Парфумовані креми для рук
Шикарні ароматні новиночки для рук🙌
Настання холодів – це також час затишних вечорів та святкових зустрічей, а ще справжнє випробування для шкіри рук. Сухе повітря, вітер та холод – все це негативно впливає на її стан.
Тому, дізнавшись про появу новинок від Joko Blend - парфумованих кремів для рук – Oud Rosewood, Spicy Vetiver та Vanilla Blossom – я була у захваті і поспішила їх спробувати. Тим більше я вже користувалась засобами з цієї лінійки - парфумованими гелями для душу та лосьйонами для тіла і була зачарована їх неймовірними ароматами😍
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 30 мл.
Бренд: Joko Blend
Вік: 18+
Призначення: живлення, зволоження
Класифікація: натуральна
Термін придатності: 12 місяців після відкриття
СКЛАД:
Всі три креми містять багатий комплекс натуральних олій: мигдальної, кокосової, макадамії, оливкової та арганової.
Крім того, до складу входять пантенол, що заспокоює та зволожує шкіру, екстракт жасмину та центнелли, та ефірні олії, що надають кожному крему ще більшої ефективності та унікальності.
ПАКУВАННЯ
Дизайн кремчиків – це справжнє новорічне диво! Кожен засіб запакований у святкову новорічну коробочку відповідного кольору. Такий крем можна подарувати, адже це корисний і універсальний міні-подарунок, а також наявність стрічечки дозволяє повісити цю милу коробочку на ялинку)
Елегантні металеві туби зручні та компактні, вони ідеально підходять як для домашнього використання, так і для носіння з собою)
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Засоби білого кольору, мають легку, кремову текстуру, швидко вбираються. Дуже приємні у використанні. Не залишають липкості та ефекту жирної плівки. Аромати - унікальні та неповторні, кожен крем зі своєю родзинкою.
ПІРАМІДА
Vanilla Blossom:
Аромат – це справжнє свято для нюхових рецепторів! Ніжний ванільно-кокосовий початок переходить у тепле серце з нотами кашмерану та бобів тонка, а завершується шлейфом мускусу, сандалу та солодкої амбри.
Oud Rosewood:
Тут панує шляхетний та трохи загадковий аромат. Початок – це духмяна троянда та пікантний перець. Серце – теплий деревний уд, землисті пачулі та солодка карамель. А завершується все чуттєвою ваніллю та амброю.
Spicy Vetiver:
Це найбільш свіжий та енергійний аромат з трійки. Початок – свіжий імбир та бергамот. Серце – зелений чай, троянда та бензоїн. А база – теплий, пряний ветивер та димні пачулі.
ЗАСТОСУВАННЯ
Я використовую креми щодня, майже після кожного миття рук та перед сном. Невеликої кількості достатньо для повного зволоження та насичення шкіри.
ВРАЖЕННЯ
Новинки від Joko Blend – це справжнє відкриття! Якісний натуральний склад, неймовірні аромати, зручне пакування та чудовий ефект – все це перетворює догляд за руками на справжнє задоволення.
Я чередую у використанні два кремчики - Vanilla Blossom і Oud Rosewood, третій (Spicy Vetiver) подарувала мамі, оскільки вона закохалась у цей аромат😁
Шкіра рук після використання добре зволожена та тонізована. Вже після декількох використань зникло лущення. Кутикула також більш мʼяка та ніжна.
Присутнє відчуття чистоти та свіжості, без якихось неприємних моментів у вигляді липкості чи жирності.
Кожен кремчик - то любов🫶🏼
Коментарі (0)