Смузі у вашому душі?

Смузі у вашому душі?

Усіх вітаю.🍯
Розповім зараз про бюджетні та дієві гелі для душу. гелі для душу Johnson's Vita Rich.
Пакування: бутилочка має дуже зручну форму для використання. Пластик не тонкий. Етикетки клеєні. Дуже приємний дизайн.
Гель та дія: сам гель молочного кольору. Дає м'яку піну. Дуже ароматний. Гарно очищає шкіру, але не пересушує її. Під час використання у ванній кімнаті стоїть приємний аромат. На тілі не залишається.

Смузі у вашому душі?
Смузі у вашому душі?

1. Johnson's Vita Rich смузі гель для душу з йогуртом, вівсом і медом. Від нього аромат на тілі залишається декілька хвилин. Огортає "затишним" ароматом. Це теплий і насичений, солодкуватий аромат. Я відчуваю в ньому нотки меду та йогурт із висівками. Зимовий розслабляючий. Хто любить густі аромати з нотками меду, для вас це буде дуже гарний варіант.

2 Johnson's Vita Rich смузі гель для душу з йогуртом кокосом та екстрактом персика. Тут аромат набагато ніжніший. Персиковий йогурт і нотки кокоса звучать не так приторно, як перший медовий варіант. Він легший та свіжіший. Він гармонійний, в ньому не домінує ні кокос ні персик, все в міру. Аромат на шкірі не залишається зовсім. Думаю, що цей аромат більш універсальний. Мені сподобались два гелі. Так, і в першому і другому відчувається йогурт, але різне доповнення і дає їм різний настрій.

🫶🏻Шкіру не сушить, приємно пахне, комфортний у використанні- нормальний гель. Обирайте свій аромат і будьте чистенькі. Дякую за перегляд🫶🏻

05 грудня, 2024
05 грудня, 2024