Burberry Goddess Intense
До дня народження Makeup club, зробили круту акцію, за замовлення від 700 грн можна було за промо кодом додати подарунок 🎁 Я вирішила обрати собі їх💔
Опис бренду :
"Відкрийте свою внутрішню силу завдяки парфумованій воді Burberry Goddess Intense, ароматом, який втілює впевненість, силу та доброту. Ця композиція складається з унікальної суміші чотирьох сортів ванілі, включаючи димчасту ванільну деревину, яка ідеально доповнюється свіжою, сяючою есенцією лаванди. Поєднання створює насичений яскравий деревний аромат.
Початкові ноти відкриваються акордами лаванди, що випромінює свіжий, трав'янистий ароматом із ніжними квітковими та теплими відтінками, даруючи заспокійливий і гармонійний акцент.
Ноти серця ванілі відкриваються солодко і тепло. Абсолют і бурбонська ваніль додають глибини й насиченості, а ванільна ікра надає делікатний, кремовий акцент, створюючи спокусливу композицію.
Кінцеві ноти пачулів надають аромату глибини і насиченості. Їхній землистий, трохи деревний і теплий аромат створює стійкий, чуттєвий шлейф, додаючи композиції загадковості й елегантності."
Це новинка 2024 року, я дуже хотіла їх спробувати, дуже дякую Makeup за таку можливість❤️
Я обожнюю мініатюри, якби була така змога, то купувала би все у міні розмірах😅 я вже звикла до таких флаконів, що там нема розпилювача, для мене це не проблема.
Аромат я спробувала на собі годин в 6 вечора, прокинувшись зранку я його відчувала. Однозначно солодкі. Стійкий, насичений, пахне ваніллю🤤 але лаванда освіжає, а пачулі додає запаху деревинності. Такий приємний, неначе окутує тебе в теплий пледик, так затишно і приємно🥰 мені взагалі складно описувати аромати, але вже як є🙈 Тому, хто любить солодкі аромати їм сподобається❤️
Коментарі (0)