getejra

Заспокійливий бальзам для ніг із сечовиною, пантенолом і фукусовим екстрактом

Нарешті я спробувала рожевий бальзамчик (фіналю саме ним) і визначилась з фаворитом серед цих трьох симпатюль.

отже, моя суб'єктивна фаворитна "тумбочка":

💚 зелений "Регенеруючий бальзам для ніг з бісабололом, алантоїном та олією розмарину" - про нього розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/53162/

💛 жовтий "Тонізувальний бальзам для ніг з олією макадамії, екстрактом кінського каштана" - тут https://club.makeup.com.ua/post/55482/

💗 рожевий, саме той про який піде мова далі

Бальзам класично оформлений в пластикову приємну тактильну тубу обʼємом 100 мл з кришкою фліп-топ рожевого кольору з додатковим плівковим захистом. На тубі нанесена вся необхідна інформація для споживача.

Продукт має натуральну основу: він збагачений сечовиною, пантенолом і фукусовим екстрактом, які ефективно зволожують і пом’якшують епідерміс. Бальзам прискорює загоєння мікропошкоджень, запускає процеси клітинної регенерації шкіри.

Сечовину часто додають в засоби по догляду за ніжною та сухою шкірою тіла, адже вона зарекомендувала себе, як потужний утримувач вологи у верхніх шарах шкіри-це дозволяє протистояти виникненню огрубінь і тріщин. І ось для себе я зрозуміла, що це саме вона мені не подобається в кремах із-за відчуття якоїсь слизькості та плівковості.

Склад: Aqua (Water), Urea, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cera Alba (Beeswax), Synthetic Beeswax, Sodium Lactate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Fucus Vesiculosus Extract, Panthenol, Farnesol, Disodium Cetearyl Sulfosuccinate, Sodium Hyaluronate, Parfum (Fragrance), BHT, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citrus Limon Peel Oil, Hexamethylindanopyran, Limonene, Linalool, Linalyl Acetate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalene.

Ніжний білий крем (бальзам) дуже приємної консистенції з приємним ароматом, яка зовсім не жирна і швидко вбирається, справді дає гарне зволоження. При постійному використанні зовсім зникає проблема сухої шкіри, коли наношу перед сном - то на ранок шкіра зволожена та оксамитова, але при тому не слизька і без відчуття плівки, яка ще трохи відчувається ввечері, шкіра гладенька та мʼяка. Він чудово справляється з усіма задачами, але повторюватиму лише зелений.

06 грудня, 2024
getejra
06 грудня, 2024