Що мені приніс Миколай?
Розпаковка наступного замовлення
В попередньому дописі я вже розказувала, що маю на черзі ще одну розпаковку.
Я давно хотіла щось спробувати від Vichy, тим паче закінчується мій гель для вмивання від CeraVe.
А на сайті якраз чудова акція, дуже рекомендую подивитись. Я обрала для себе гель для глибокого очищення жирної шкіри Vichy Normaderm Intensive Purifying Cleanser ( маю комбіновану шкіру, але з розширеними порами), ще для себе обрала зволожуючий флюїд для шкіри обличчя Vichy Normaderm Double-Correction Moisturising Care, а в подарунок до цих засобів обрала пробуджуючий зволожуючий бальзам для контуру очей Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm.
Дуже гарний подарунок до цих засобів, там при наявності можна також вибрати і інше, наприклад, косметичку, пензлик і ще пару варіантів.
Також при замовлені ми скористалися промокодом до Дня народження клубу #birthdaymakeupclub і цього разу мені дістались чудові румʼяна від Max factor.
Я вже спробувала їх і вони чудові 🥰.
Дякую Makeup club за подарунок і можливість тестування , детальні враження будуть згодом❤️
За попередню ситуацію з подарунком я вже отримала відповідь ❤️
А в кінці чеку передбачення: Хто це передбачення читає, того в понеділок бʼюті-сюрприз чекає.
Зі святом Миколая, будьте чемні 💕
Коментарі (0)