Мегакрутий бокс від Makeup Club
Вдвічі приємніше, коли подарунок приходить на день народження))
Цей крутяцький бокс я отримала якраз на свій день народження! І відразу почала тестувати))) Почала з парфумів та олійки для губ, але все по порядку!
Парфумована вода Marc Jacobs Perfect Elixir
Це було моє перше знайомство з парфумами Marc Jacobs і воно стало незабутнім) аромат сподобася з першої ноти і розкрився просто чудово:
теплий, квітково-солодкий, але не приторний.
В описі аромату вказано:
Початкова нота: Мед, Ревінь, Слива
Нота серця: Амбра, Апельсиновий цвіт
Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Смирна
Мені найбільш відчутні апельсиновий цвіт та ваніль.
По стійкості - все просто супер: шарф пахне вже кілька днів.
Коли носити? Для тих, хто любить солодко-квіткові аромати підійде на увесь рік (в теплу пору року - на вечір). Для мене - ідеально на осінь та зиму, бо влітку я люблю максимально свіжі аромати з нотками озону.
Олійка для губ Bourjois Healthy Mix S.O.S Lip Oil
Перше враження - ОГО, яка щіточка)))
У мене відтінок 01 - Douceur De Rose
Хоча на сайті вона злегка рожева - на ділі - прозора. Тож, якщо хочете, щось із відтінком - подивіться більш насичені 03 або 05.
Текстура легка, тому олійка наноситься легко.
Для мене її головні плюси: майже не відчутна на губах, губи не липнуть, як це буває із блисками. На кожен день - те, що потрібно.
Із мінусів: трохи неприємний гіркуватий аромат. Добре, що відчутний тільки при нанесенні. Тримається відносно недовго, тому завжди в кишені))
Туш Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara
До вибору туші я завжди прискіплива, то цю перевіряла по повній. І вона пройшла тестування спортзалом))
Отже, почну із плюсів: ВОНА НЕ ОСИПАЄТЬСЯ!
Я нафарбувалася зранку, була 2 години в залі, в обід - забіг по магазинах, в обличчя летіли дрібні сніжинки, але туш на місці, а не під очима. Тож в цьому плані я задоволена дуже.
Гарно подовжує вії (це видно на фото).
Мінусів, як таких, не помітила, але трохи не звикла до щіточки, тому за першим фарбуванням вийшов ефект "чавунних грат" замість вій. З другої спроби вже все ок - хотілося б, щоб трошки менше було її на щіточці.
Кремові рум'яна Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush
Вперше використовувала кремові рум'яна... І чого я не пробувала їх наріше? З іншими видами цього засобу мені важко було подружитися і вгадати тон.
05 - Delicate Pink - відтінок, який підійшов мені ідеально.
Хоча спочатку здався дуже темним.
Консистенція дуже ніжна, легко розподіляється щіточкою (дотушовувала палцями)). Здається, вони адаптуються під шкіру, бо виглядають дуже природно.
Тримаються цілий день, гарно зволожують.
Пігмент дуже насичений, а об'єм величезний)) При цьому, для гарного природного рум'янцю потрібно кілька малесіньких крапельок.
Тепер це ТОП-засіб на кожен день)
Моделювальний крем Lancaster Golden Lift Sculpting Cream
Іще одне моє "ВПЕРШЕ" в цьому подарунковому боксі - ніколи не користувалася косметикою цього бренду.
Оскільки ефект доглядових засобів помітно не відразу (треба хоча б кілька тижнів), поділяюся першими враженнями:
- Приємна ніжна текстура;
- Гарне зволоження;
- Гарний аромат;
- Економний у використанні - легко розподіляється по шкірі;
- Не викликає алергію (а в мене таке бувало з іншими засобами);
- Швидко вбирається;
- Не залишає відчуття плівки.
Крем містить ретинол та ретиналь, виробник обіцяє висвітлення пігментації, корекцію зморшок та овалу вже через 4 тижні. Тож обов'язково доповню відгук.
Коментарі (0)