Подарунок від makeupclub <3
Було день народження у Makeupclub, а подарунки подарували спільноті мейкап, дякую що ви робите нас щасливими ♥️
Розпаковка подарунка від мейкап у святковий день🎄
Дівчатка та хлопці, від щирого серця я вітаю вас з Днем Святого Миколая та всіх хто створив makeupclub ♥️
Розберемо що ж там у боксі
У бокс увійшли такі продукти як:
- Кремові румʼяна для обличчя Max Factor Miracle Pure
Infused Cream Blush 05 Delicate Pink - Туш для вій Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch
Mascara чорна - Мініатюра Ліпосомальна сироватка для обличчя
Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum - Мініатюра парфуми Marc Jacobs Perfect Elixir
- Матова компактна пудра для обличчя Rimmel Lasting
Finish Compact Powder Foundation Rose Vanilla
Честно скажу, перше що я полюбила , це духи😅 мені спочатку дуже дуже сподобалась ця мініатюрна баночка , дуже дуже дуже красива та деталізована. Потім я відкрила їх іііііі.... Я ЗАКОХАЛАСЬ В ЦЕЙ АРОМАТ🥰, я насправді користуюсь завжди Baccarat Rouge 540, але цей запах мене покорив і тепер я думаю що наступний раз коли я буду купляти духи, я буду дуже вагатися і вибирати (а можливо я з часом буду користуватись цими та для себе зрозумію на чому я хочу зупинитись).
Крем я віддала мамі, тому що я ще молода і зморшок в мене немає, тому подивлюсь на іі результат, так скажемо "я побачу результат на обличчі"😀
Туш я ще не пробувала , але мені сподобалась щіточка, ще не користувалась пудрою та румянами, я обіцяю все розпробувати і напишу ще детальніший допис♥️
Бажаю всім всьоготнайкращого, до наступних зустрічей ♥️
Коментарі (0)