Подарунок з 5 засобів
💗
Те відчуття щастя від подаруночка, не передати словами. Це фонтан позитивних емоцій та гарного настрою. Дякую тобі, MAKEUP за такий приємний подарунок!
І так, почнемо:
💖Моделювальний крем для обличчя💖 Lancaster Golden Lift Sculpting Cream
Крем у форматі мініатюрки, об'ємом 15мл. по- моєму цього розміру достатньо, щоб оцінити крем і зрозуміти підходить догляд для тебе чи ні. Аромат у крема спокійний, ненав'язливий, стриманий та приємно і непомітно одночасно. Крем ніжний, легкий, тане на шкірі. Шкіра доглянута і красива, гладенька і шовковиста.
Він чудовий!!🥰
💜Marc Jacobs Perfect Elixir- парфумована вода
При перших секундах розкриття аромат не вразив, але деякий час звикла до нього. В ароматі відчуваються солодкі ноти меду. ванілі, а улюблених слив я не відчула. Аромат абсолютно не мій, настирливий і трохи душить. Проте мені так запав до душі флакончик, а кришечка- це окремий вид мистецтва. Так і хочеться милуватися.
🧡Блиск для губ-Bourjois Gloss Fabuleux Lip (7)
Останнім часом полюбила блиск для губ на масляній основі. Якщо коротко то виро бник обіцяє неймовірний глянець і зволоження губ, а так само захист чутливих губ. Зволоження і глянець- Є ТОЧНО, а щодо захисту чутливих губ, не знаю. Склад в цілому звичайний, але в ньому такі доглядові компоненти. як олії, воски і вітаміну E і С. Те що потрібно в холодну пору року. Аромат тут яскравий і соковитий. Текстура в даному блиску, просто зказка, особисто для мене. Вона в міру густа, тому не тече за контур, легко і рівномірно наноситься. Дуже комфортний в носінні, не відчувається маскою на губах і не липкий.
Користуватися блиском одне задоволення.
🖤Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara
Ми жінки завжди намагаємося зробити свій погляд ще більш незабутнім. У цьому нам допомагає туш для вій.
Флакон яскравий, витончений привабливий. Щось таке французьке і нагадує струнку модель на подіумі. Дуже радує наявність сіліконового аплікатора. До того ж, вони мають ряд переваг: більш гігієнічний матеріал, зберігає форму при використані і витрачається економніше. Туш нашоровується без проблем, не обтяжує вії, не склеює сильно їх, без осипання, не містить грудочок.
Виглядають вії дуже природно.
Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush- кремові рум'яна для обличчя
Я не дуже часто використовую рум'яна, але мені цікаво було спробувати кремовий варіант. Дійсно, рум'яна (05 - Delicate Pink) мають кремову консистенцію і хороша пігментація , але з цим потрібно бути акуратніше, щоб не переборщити. У них приємний аромат, вони добре тушуються і довго носяться.
Дякую ВСІМ!💐
Коментарі (0)