kytsia_plaksiika

Бокс від Clinique #testmakeupclub

Тіні-олівець для повік Clinique High Impact Shadow Play™ Shadow + Definer мені видався продуктом для лінивих 😆. Тобто, це класний продукт для тих, хто шукає легкий і швидкий спосіб нанесення тіней.

Тіні (сторона - олівець) дуже легко наносити — текстура гладка, кремова, приємна. Тіні добре лягають на повіки і мають невеликий блиск, який додає виразності. При нанесенні не утворюють грудочок на повіках.

З мінусів, тіні неможливо «розтушувати» до прозорості — вони залишаються такими, як нанесеш. Тому потрібно бути обережним при їх нанесенні.

Відтінок Rose +Truffles це світлий, пильно-рожевий колір, як база — ідеальний.

Сторона-підводка має темніший, коричнево-шоколадний відтінок. Ці тіні набагато легше розтушувати пензлем після нанесення, але важливо це робити одразу.

На мою думку поєднання кольорів гармонійне та приємне, коричневий і рожевий пасують один одному.

Протягом дня виразність кольору трохи згасла, але все виглядало гарно і рівно, нічого не попливло. При нанесенні не використовувала праймер, думаю, що якщо використовувати ці тіні з праймером, то вони можуть протриматись весь день.

Пакування продукту виглядає дуже стильно і сучасно.

Помада Clinique Pop Longwear Lipstick Bare Pop Shine має зволожуючу текстуру, не липне і виглядає дуже натурально на губах.

Заявлено, що помада тримається 8 годин, але насправді колір тримається на губах близько 4 годин без потреби в корекції. Помада не пересушує губи навіть при регулярному використанні. Текстура кремова, що робить нанесення дуже приємним, а губи після неї відчуваються м’якими та зволоженими.

Колір Bare Pop Shine — це ніжний відтінок, який ідеально підходить для повсякденного макіяжу. Я наносила помаду на нюдовий олівець, і результат мені дуже сподобався. Однак навіть без олівця цей колір чудово лягає, і помада не розтікається, що робить її дуже зручною для швидкого та легкого нанесення.

Упаковка виглядає дуже елегантно і стильно. Цей зелений металік мене просто полонив при першому розпакуванні.

Загалом, я дуже задоволена цією помадою і рекомендую її для тих, хто шукає комфорт, зволоження та гарний колір на кожен день.

Я дуже задоволена якістю обох продуктів. Це моє перше знайомство з брендом Clinique і вважаю його вдалим ❤️

07 грудня, 2024
kytsia_plaksiika
07 грудня, 2024