Eveline Cosmetics Variete Gel Eyeliner Pencil Waterproof
🤎 B r o w n 🤎
Привіт MakeupClub 🖤
Раніше я показувала дуже гарний лавандовий 🥰 відтінок водостійкого гелевого олівця для очей від Eveline Cosmetics, а цього разу взяла на пробу коричневий.
Детально про олівець можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/46698/ У цьому ж дописі я просто покажу інший, дуже ходовий, не менш улюблений відтінок і вкажу на невелику, але переважну різницю між ними.
На цей раз я не стала зривати всю захисну плівку і викидати інфу, вийшло дуже зручно, на ковпачку.
Коли тестувала цей олівець, то виявила 3 його проблеми:
💔 він не автоматичний і надмірно витрачається при заточенні;
💔 його розтушувати можна, але потрібно це робити дуже швидко, тому що олівець миттєво фіксується;
🤎 07 - Lavender не підходив для використання у слизовій оці, а ось 02 - Brown там працює відмінно і тримається весь день 👌
Мені подобається підкреслювати слизову саме коричневим кольором, так як він найкраще поєднується з блакитно-сірим кольором моїх очей, класно виділяючи синій пігмент 😍, тому такі каяли я юза ю часто. У мене є улюбленець у колекції - гелевий олівець-каял для очей Vivienne Sabo Liner Virtuose - 02, якому я шукала заміну і так випадково виявилося, що відтінки з EC майже один в один 🧐
Олівці за стилем схожі, але є певна відмінність, яка відразу впадає в око - при заточуванні у олівця від VS чорний стрижень, що виглядає більш естетично 😏
Variete Gel Eyeliner Pencil Waterproof
Відтінок: 02 - Brown. Темний шоколадний 🤤, дуже пігментований.
Дивлячить на свотч, чоловік сказ ав що олівець від EC трохи темніший, ніж VS, але особисто я значної різниці не бачу, особливо у використанні 🤷♀️
А ви як вважаєте, що відтінки різні чи ідентичні? 🤔
Ще одна відмінність, яка мене трохи шокувала: олівець від VS стерся пальцем (це нелегко було зробити, я доклала якихось зусиль), а олівець від EC залишився на місці, ніби його і не чіпали 😲
Все зрозуміло, тепер у мене новий улюбленець серед коричневих каялів та у необмеженому доступі 🥰
Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜
Коментарі (0)