Missmili

Dead Sea Collection Coconut Salt Scrub

Скраб представлений у м’якій пластиковій банці з відкручуваною кришкою. Усередині була захисна фольга.

Об’єм вражає — цілих 660 г, а вартість радує — 200–250 грн залежно від акцій.

Основою скрабу є морська сіль з мінералами Мертвого моря та кокосова олія. Перед першим використанням продукт варто добре перемішати, адже олія має властивість розшаровуватися.

1. Maris Sal (Dead Sea Minerals) – морська сіль, натуральний ексфоліант.

2. Vitis Vinifera Seed Oil, Glycine Soja Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Cocos Nucifera Oil – олії (виноградних кісточок, сої, пшениці, кокосу), що зволожують, живлять і регенерують шкіру.

3. Paraffinum Liquidum – мінеральне масло.

4. Fragrance, BHT – ароматизатор і антиоксидант.

5. Барвники.

Сам скраб крупнозернистий, доволі жорсткий і розсипчастий, олії в ньому багато. При нанесенні на шкіру залишається жирна плівка, але є плюс — ванна не стає слизькою, і ризик послизнутися мінімальний,хоча завжди варто бути обережними.

На жаль, при кожному використанні я відчувала печіння і подразнення. Шкіра ставала схожою на “гусячу”, з’являлися червоні плями та дискомфорт, який швидко зникав, але залишав болісне відчуття.

Щодо функцій — так, скраб робить шкіру гладенькою, відполірованою і зволоженою завдяки оліям. Проте ці подразнення повністю перекреслили всі плюси продукту. Він надто агресивний для моєї шкіри.

Висновок:

На жаль, цей скраб — справжні тортури для моєї шкіри,тому шукаю щось інше.

08 грудня, 2024
Missmili
08 грудня, 2024