Шкіра, як у Білосніжки
Недорого та дієво
Пам’ятаєте, як у казці? Білосніжка жила собі з мачухою і з року в рік ставала все гарнішою...
На щастя, мачухи у мене немає. А ось маска, яка відбілює мою шкіру, є!
Ну що, знайомтеся! Бюджетна маска від українського бренду Sane.
Традиційно: що обіцяє виробник?
Маска для обличчя очищувальна та відбілююча з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7
Вік: 16+
Бренд: Sane
Серія: face care
Група товару: маска для обличчя
Призначення: відбілювання, освітлення, очищення, проти запалень, проти пігментних плям, розгладження, тонізування
Об'єм: 75 ml
Інгредієнти: біотин, вітамін а, вітамін е, вітаміни, гамамеліс, пантенол, цинк
Формула засобу: з гліцерином
Тип шкіри: жирна, комбінована, нормальна
Країна ТМ: Україна
Зроблено в: Україна
Очисна і відбілювальна маска від українського бренду Sane забезпечить ефективний догляд за шкірою, вирівнявши її тон, позбавивши від почервоніння і висипів. Активна формула засобу збагачена вітамінним комплексом, який забезпечує протизапальну, розгладжувальну, тонізувальну і оздоровчу дії, поліпшуючи стан епідермісу.
Особливості Sane Cleansing And Whitening Mask:
- підходить для жирного, нормального та комбінованого типів шкіри;
- наділена делікатно очисною формулою;
- містить оксид цинку, який нормалізує роботу сальних залоз, забезпечує профілактику комедонів і гіперкератозу, підсушує висипи і абсорбує шкідливі токсини;
- вітамін РР стимулює клітинне оновлення, освітлює пігментні плями, прибирає сліди від прищиків і зменшує видимість пор;
- забезпечує антиоксидантний захист завдяки вітаміну А;
- покращує текстуру шкіри, надає їй пружність, гладкість і рівний тон.
Застосування
Нанести тонким шаром на чисту шкіру обличчя і шиї. Залишити на 10-15 хвилин, після чого змити водою (або зняти вологою серветкою / тампоном). Рекомендується використовувати не менше 3-х разів на тиждень. Можливо невелике пощипування протягом перших 1-2 хвилин застосування.
Враження
Я маю шкіру, вразливу до подразнень, тому пощипування відчувала, але незначно. Маска дійсно відбілює, результат на фото нижче. Моя шкіра схильна до пігментування, тому використовую її для відбілення.
Гарно підсушує незначні висипання, мій тип шкіри - комбінований.
Зараз на цю маску знижка, тому не зволікайте!
Коментарі (0)