FarmStay Real Avocado Essence Mask
Тканинна маска для обличчя з екстрактом авокадо
Справді хороша бюджетна масочка. Я люблю тканинні маски і ця мені сподобалася. Лекало зручне і вміру тонке, не сповзає і щільно прилягає до обличчя. Есенція приємна, не липка.Маска добре пропитана, але без надлишку засобу ( об'єм 23мл). Подразнень не викликала, для сухої шкіри підійшла та дала вдосталь зволоження. Ця маска точно варта уваги.
Має доступну ціну.
Тканинна маска для обличчя FarmStay Real Avocado Essence Mask - це справжній коктейль з вітамінів та антиоксидантів, який подарує вашій шкірі свіжий та сяючий вигляд. Екстракт авокадо, багатий на жирні кислоти та вітаміни, глибоко зволожує, живить і пом'якшує шкіру, роблячи її більш пружною та еластичною. Гіалуронова кислота, яка також входить до складу маски, притягує та утримує вологу в шкірі, надаючи їй свіжий та сяючий вигляд.
Переваги маски:
* Глибоке зволоження: Екстракт авокадо та гіалуронова кислота забезпечують тривале зволоження шкіри, усуваючи сухість і лущення.
* Живлення: Вітаміни та мінерали, що містяться в екстракті авокадо, живлять шкіру, покращуючи її загальний стан.
* Заспокоєння: Маска заспокоює подразнену шкіру, знімає почервоніння та відчуття стягнутості.
* Антиоксидантний захист: Захищає шкіру від негативного впливу вільних радикалів, сповільнюючи процеси старіння.
* Підходить для всіх типів шкіри: Завдяки своїй делікатній формулі, маска підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.
Після застосування я помітила, що моя шкіра стала більш зволоженою, м'якою та гладкою. Есенція має приємний аромат та добре впитується.
Особливо мені сподобалася легка текстура маски і живлення. Тканина щільно прилягає до обличчя, забезпечуючи рівномірний розподіл есенції. Після зняття маски шкіра залишається свіжою та сяючою, без відчуття липкості.
Кому підійде ця маска:
* Тим, хто має суху або зневоднену шкіру.
* Тим, хто шукає інтенсивне зволоження і живлення.
* Тим, хто хоче покращити загальний стан шкіри.
* Тим, хто має чутливу шкіру, схильну до
подразнень.
Як використовувати:
* Очистіть шкіру обличчя.
* Розправте маску і накладіть на обличчя (я завжди ще тонізую шкіру тонером перед використанням масок).
* Залиште на 10-15 хвилин.
* Зніміть маску і вмасуйте залишки есенції в шкіру.
Тканинна маска FarmStay Real Avocado Essence Mask - це відмінний засіб для догляду за шкірою обличчя. Вона ефективно зволожує, живить і заспокоює шкіру, надаючи їй свіжий і сяючий вигляд.
Рекомендую! Зважаючи на її співвідношення ціна-якість, масочку повторю) Хочу спробувати інші масочки цього бренду.