Vik_Sem

Зубні пасти Arm & Hammer: у чому УНІКАЛЬНІСТЬ складу?

Всім привіт!

Про бренд Arm & Hammer я дізналася зовсім недавно і відразу загорілася бажанням спробувати їх зубні щітки і звичайно ж, пасти!

УПАКОВКА І ОФОРМЛЕННЯ

Мені дуже подобається оформлення і дизайн паст у Arm & Hammer. Це виглядає стильно та дорого. У магазині повз полиці з їхньою продукцією не пройдеш, а вдома вони радують око, стоячи на поличці у ванній)

Як бачите, картонна упаковка, дизайн крутий і сучасний, нічого зайвого.

Усередині знаходиться тюбик з м'якого пластику, дизайн його скопійований з упаковки. Але інформації можна сказати ще менше. Кришка проста, відкручується.

АРОМАТ І КОНСИСТЕНЦІЯ

Консистенція у неї пухка, неважка. Виглядає як паста, густа, але не надто щільна. Форму тримає добре, не розтікається і не падає зі щітки, навіть якщо щітку перевернути головкою вниз.

Смак у пасти приємний, яскраво виражений содовий, легкий. Мені зручно нею чистити зуби, вона не дратує. На смак м'ята, але не обпалює рота так, що неможливо дихати.

Ще раз хочу відзначити, пінність комфортна, фактично паста не перетворюється на бульбашки, а просто при додаванні води розподіляється по поверхні, що очищається.

Під час чищення відчувається, що я чищу не милом і не піною, а саме пастою. У ній є відчуття як від порошку соди.

КОМПОЗИЦІЯ

Sodium Bicarbonate, PEG-8, Hydrated Silica, Glycerin, Calcium Sulfate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Saccharin, Aroma, Alumina, Dipotassium Phosphate, Calcium Peroxide, Sodium Fluoride, Calcium Carbonate, Sodium Silicate, PEG/PPG- , Limonene, Calcium Hydroxide, Sodium Carbonate.

Що таке бікарбонат натрію? - Ми всі знаємо цей компонент – це сода! По суті, це содова паста, лужна. І саме завдяки олужнюванню порожнини рота відбувається ряд ефектів - від очищення нальоту до нейтралізації кислоти.

Харчова сода має лужну природу і допомагає повернути pH ротової порожнини до нейтрального рівня всередині рота. Спеціальна формула також допомагає ремінералізувати та зміцнити емаль.

* Містить фторид натрію (1450 ppm F)

Оскільки я звикла постійно міняти різні пасти - ставлюся до наявності фтору досить просто: великої шкоди в жодному разі не буде, бо паста швидко закінчиться.

Склад короткий і мені здався цілком сприятливим, це підтвердилося досвідом використання пасти.

ОЧИЩУЮЧІ ВЛАСТИВОСТІ

Паста очищає дуже добре, до скрипу! Люблю це відчуття чистих зубів, таке почуття ніби тільки побував у стоматолога Ніякого зубного нальоту, ніякого каменю.

ВИТРАТА

Витрата невелика, зазвичай мені вистачає маленької горошинки, щоб добре прочистити верхній і нижній ряд зубів. Піниться добре. За рахунок цього значно зменшується витрата пасти.

МОЇ ВРАЖЕННЯ ВІД ЗАСТОСУВАННЯ

Власне кажучи, чому Arm & Hammer? Що такого в цій пасті, чого НЕМАЄ в інших?!

Її відбілювальна формула ґрунтується на харчовій соді, натуральному м'якому абразиві. Вона делікатно позбавляє від плям після їжі та напоїв, котрі забарвлюють зуби, при цьому дбайливо контактуючи з емаллю.

Клінічні дослідження підтверджують, що паста видаляє в 5 разів більше зубного нальоту, ніж продукти без соди — це дійсно ефективно.

Взагалі паста добре справляється з чищенням натуральних зубів теж, не підвищує їх чутливість.

ПІДСУМКИ | ВИСНОВКИ

Переваги:

• Комфортна паста, що добре очищає, з приємним смаком
  • Продуманий склад не подразнює порожнину рота, не підвищує чутливість зубів.
  • Освіжає дихання
  • Олужує порожнину рота за рахунок соди у складі.
  • Помірно піниться - для мене це великий плюс
  • Жодних побочок та алергічної реакції не виникло

Недоліки: не знайшла

09 грудня, 2024
Vik_Sem
09 грудня, 2024