Yanessa

Я затестила боксик від MAKEUPCLUB

Я брала участь у розіграші і навіть не підозрювала, що цього разу я буду переможницею, я сиділа вдома з сім'єю і мені зателефонувала менеджер сказала «вітаю ви виграли» я після того як відключилася верещала від радості як маленька 😁

У попередньому пості я вже говорила, що після відкриття боксу моїм фаворитом стали парфуми, насправді ця думка не змінилася і вони мої улюблені тепер в самому серці, тепер це мої улюблені парфуми і я буду купувати тільки їх 😁

Це парфуми від PERFECT MARC JACOBS (ELIXIR)

Я за�тестила боксик від MAKEUPCLUB

Мені дуже дуже подобається запах, стійкість, їх вигляд та і взагалі я теперь люблю в них все♥️ просто в саме серце

Насправді в мене дуже прямі вії та неслухняні , вони ніколи не закручуються що б я не робила (в допомогу приходять щипчики для вій)🤣 але скажу чесно, ця туш їх підкрутила і я була шокована , мені навіть не знадобилась допомога щипчиків 😱

Ця туш тримається дуже добре і не осипається , читала у інших дівчат що під кінець дня обсипалася, не знаю що ви там робили , але в мене все чітко 😅

Тут буде коротко, скажу чесно , бо це моя перша пудра, я не уявляю які вони повинні бути, але ця цікава, гарна і наноситься на обличча рівномірно, в неї є дзеркало і гарний спонж 😍

Вибачте за такий відгук але я раніше не користувалась пудрою, тепер буду завдяки мейкап клубу 💋

Знову ж таки буду чесною з вами, я ще молода і зморшок не маю, тому я цей крем подарувала своїй матусі, я нюхала запах і він дуже приємний у цього крема. Питала у мами як їй цей крем, то вона каже що шкіра мʼякша стала, поки що змін у кількості зморшок вона не побачила, але ж всі ми повинні розуміти що не все одразу , буде згодом видно ☺️

В мене від природи румʼяна завжди є , тому ніколи не доводилось ними користуватися,я вже розповіла як кремом я порадувала мамусю і вирішила що ось же воно, моя бабуся румʼяна обожнює і я вирішила що потішу і її , ви б бачили її емоції коли я розказала що це таке (вона подумала спочатку що то помада), ій сподобався колір, рівномірність нанесення і вона сказала що вони як природні виглядають , тож вона мене розцілувала , подякувала і тепер коли ми з нею бачимось вона завжди каже "дивись, а я з румʼянами які ти подарувала" як мало потрібно для щастя 🥰 тож я тепер планую в подальшому робити більше таких сюрпризів для неї.

Всім добра , мира і любові♥️ Цьом цьом

09 грудня, 2024
Yanessa
09 грудня, 2024