Відгук на Marc Jacobs Perfect Elixir
Неймовірно солодкий)
Marc Jacobs Perfect Elixir – це теплий і спокусливий аромат із яскраво вираженим амбровим характером. Він занурює в атмосферу затишку, солодощів і глибини, що ідеально підходить для прохолодної погоди або особливих вечорів.
Тип аромату: амброві.
Ноти:
- Початкова нота: мед, ревінь, слива. Спершу аромат відкривається солодкою та фруктовою свіжістю, мед додає ніжної густоти.
- Нота серця: амбра та апельсиновий цвіт. У серці аромату проявляється тепла амбра, яка надає парфуму м'якості, а апельсиновий цвіт додає витонченого квіткового звучання.
- Кінцева нота: ваніль, пачулі, смирна. Завершення аромату розкішне – ваніль додає кремової солодкості, пачулі створюють легкий землистий акцент, а смирна додає східної загадковості.
Розкриття:
Спочатку аромат вражає фруктовою свіжістю та солодким медовим акцентом. Поступово він стає теплішим і більш витонченим, коли на перший план виходять амбра та апельсиновий цвіт. У фіналі відчувається заспокійлива глибина ванілі та пачулі з легкою смолистою ноткою смирни.
Стійкість:
На шкірі аромат тримається близько 4-6 годин, залишаючи теплий, комфортний шлейф. На одязі або волоссі може триматися довше, нагадуючи про себе ніжними нотами.
Моя думка:
Marc Jacobs Perfect Elixir – це ідеальний вибір для тих, хто обожнює солодкі та амброві аромати. Він теплий, обволікаючий і надзвичайно жіночний. Однак для мене, як для прихильниці менш солодких і більш свіжих або деревних ароматів, він не зовсім пасує. Незважаючи на це, я не можу не оцінити його красу – він гармонійний і викликає захоплення своєю багатогранністю.
Рекомендую для любителів солодких ароматів із теплими шлейфами!
Коментарі (0)