Volume Glamour Lift & Stretch Mascara від Bourjois
Красиві війки - гарантовано ✨
Привіт, це Ася 💖
До мене в ручки потрапила чудова туш Volume Glamour Lift & Stretch Mascara від бренду Bourjois, вона стала особливим доповненням моєї косметтчки тому що окрім візуального ефекту, вона також дбає про вії корисними компонентами 😍.
Перш ніж я перейду до свого відгуку, звернемо увагу на опис від виробника🤓.
Особливості Volume Glamour Lift & Stretch Mascara від Bourjois:
- силіконова вигнута щіточка, що повторює анатомічну форму і забезпечує профарбовування усіх вій одним рухом;
- тонкі щетинки не лише наносять продукт, ай прочісують вії та формують гарний завиток на 20 градусів;
- формула містить вітамін С та апельсин phytocycle™, що є джерелом енергії та захищають вії від ламкості і зовнішнього впливу;.
А тепер, мій відгук:
1. Дизайн ✨ - візуально дуже приємний вигляд, тюбик милого персикового кольору, форма незвичайна, елегантна, мені дуже подобається.
2. Кісточка ✨ - вона середньої жорсткості, вигнута, зручна для використання.
3. Текстура ✨ - класична туш що чудово розподіляється по віям, має в собі корисні компоненти що піклуються, трохи склеює, потрібно додатково розчісувати.
4. Дія ✨ - ця туш чудово підкручує навіть такі прямі вії як у мене, робить їх густішими та довшими
💖Не викликала алергій, почервонінь чи інших негативних наслідків, комфортна у використанні, від неї не червоніють та не втомлюються оченята.
💖Чудова стійкість, без проблем тримається весь день на віях, витримує дощ, сніг, сльози - протестовано ✅
Раджу🌺
Коментарі (0)