Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum
Подарунок від MakeUp
Всім привіт!
Сьогодні поділюся своїм враженням про мініатюру ліпосомальну сироватку для обличчя від бренду Lancaster.
Загальна інформація
- Сироватка для обличчя
- Виробник Lancaster
- Лінійка 365 skin
- Назва : Skin Repair Liposomal Cellular Serum
- Доступні об'єми 30 мл, 50 мл
Про виробника
Отримати догляд від Lancaster було несподіванкою, оскільки для мене це виробник сонцезахисних засобів. Але, в будь-якому випадку, вважаю бренд дуже крутим, тому користувалась цим засобом з інтересом та задоволенням.
Вони, до речі, існують аж з 1946 року, але на відміну від деяких "старожилів", які не надто напружуються слідувати за тенденціями, а спочивають на "лаврах", безнадійно відставши від актуальних коштів, Lancaster виглядає активним і сучасним.
Властивості:
- допомагає розгладити зморшки та перші ознаки старіння
- допомагає зменшити ознаки старіння шкіри
- відновлює пружність шкіри
- надає шкірі тонусу
Опис упаковки
У мене мініатюра, повнорозмірна версія йде в об'ємі 30 мл і 50 мл і дещо відрізняються зовнішнім оформленням та мають зручний помповий дозатор.
Моя версія прийшла у картонній коробочці.Дуже круто, що бренд заморочився навіть з мініатюрою і вона виглядає не гірше своїх старших братів))
На лицьовій стороні написано назву бренду, обсяг. На звороті розташований склад та інформація про виробника.
Флакончик пластиковий. Тут немає дозатора, але є зручна лопатка під кришкою.
Органолептика
Люблю сироватки з такою консистенцією! Сироватка нагадує легкий крем або кремовий лосьйон. Вона насичена, але не жирна. Не рідка, напівгуста, молочного кольору.
Сироватка має дуже приємний, ніжний аромат чистоти та квітів.
Композиція
Склад досить довгий, у ньому багато свякого роду "хімії". Але, власне, як і в багатьох інших люкс-професійних засобах.
Говорячи про компоненти та їх ефективність, виробник робить акцент на спеціальний комплекс:
"Наша революційна технологія, яка базується на запатентованих подвійних ліпосомальних ферментах відновлення шкіри, посилених новим активатором відновлення, прискорює швидкість клітинних механізмів самовідновлення, покращуючи якість шкіри."
Ну і не може не тішити те, що сироватка протестована "по всіх напрямках":
Застосування
У принципі, стандартне для сироватки. Цілком природно, що застосовувати рекомендується в комплексі з кремом тієї ж марки і тієї ж лінійки.
Виробник описує сироватку таким чином:
Миттєво зливається зі шкірою, бархатиста гелева текстура емульсії залишає відчуття комфорту, роблячи шкіру м'якшою і гладкішою.
Насправді, в принципі, все так і є.
Сироватка легко розподіляється і практично миттєво вбирається, не залишаючи жирності, липкості. Її застосування не сильно збільшить за часом ваш ранковий доглядовий ритуал.
Підсумуємо
Цікавий досвід використання сироватки елітного сегменту. Перше знайомство виявилось приємним та я отримала позитивні враження. Сироватка не є самостійним засобом, тому повністю оцінити ефективність я не можу. Залишаю сироватку на ранкову рутину, з нею засоби чудово контактують.
Коментарі (0)