Грейпфрутова олія для кутикули та нігтів
Dott Clear Care Grapefruit Nail & Cuticle Oil
Доглянуті та красиві руки завжди привертають увагу. І щоб зберегти їх саме такими, не потрібно нехтувати базовим і регулярним доглядом. Складно собі уявити доглянуті ручки без красивих і міцних нігтів. Тому взимку не зайвим буде поповнити арсенал доглядальних засобів олією для кутикули. Вона забезпечує додаткове зволоження та живлення, пом’якшує кутикулу і бічні валики, а також зміцнює нігтьову пластину.
В такому форматі я вже колись дуже давно мала олійку для домашнього використання, оскільки з собою люблю носити "ручки" з пензликами.
Олія в красивому флаконі з матового скла об`ємом 30 мл. Оскільки термін придатності після відкриття 6 місяців - то тепер я беру цю олійку з собою на дівич-вечори, і ми по колу з подружками всі нею користуємось 😁. Дозатор у формі піпетки дуже зручний і гігієнічний в цьому плані, оскільки не відбувається контакту зі шкірою, як у випадку з пензликом, який все ж таки є індивідуальним засобом.
Також на флаконі було картонне "кільце" з необхідною інформацією про склад та виробника, але воно відірвалось під час транспортування мені замовлення, тому сфотографувала його як є. Більше на флаконі немає жодних написів чи логотипів.
Склад
Натуральні олії – це косметична зірка, що зовсім не дивно.
Основою олії для кутикул є мигдальна олія та ефірна олія грейпфруту. Вони активно зволожують та пом'ягшують структуру нігтя та кутикули. Вітаміни Е та А сприяють відновленю та росту нігтів. Ідеально підходить у якості завершення манікюру та для щоденого використання.
Склад:Мигдальна олія, Ефірна олія грейпфруту, Лімонен, Токоферил ацетат, Каприлік/Каприк тригліцерид, Гліцерил лінолеат, Токоферол, Ліналоол, Цитрал, Убіхіон, Вітамін А, Каратиноїди.
Олія має приємний аромат соковитого грейпфруту 🍊.
Особливості:
🍊олія забезпечує глибоке живлення та зволоження кутикули та нігтів, що сприяє їх здоровому вигляду та міцності;
🍊завдяки вмісту корисних компонентів, олія зміцнює нігті, запобігаючи їх ламкості та розшаруванню;
🍊формула збагачена натуральними оліями та настоєм грейпфрута, який додає засобу приємний свіжий аромат та додаткові корисні властивості;
🍊олія допомагає заспокоїти та пом'якшити кутикулу, що робить її легкою для видалення під час манікюру;
🍊швидко вбирається, не залишаючи жирних слідів, що робить її зручною у використанні в будь-який час;
🍊забезпечує тривале використання продукту, а зручний аплікатор дозволяє економно дозувати засіб.
Спосіб застосування:
Перед нанесенням олії необхідно вимити та висушити руки (інколи я люблю проводити процедуру скрабування або пілінг рук, потім масочку). За допомогою дозатора наносимо невелику кількість олії на кутикулу та нігтьову пластину та втираємо її ніжно масажуючи нігті та шкіру навколо них. Для досягнення найкращих результатів необхідно використовувати олію щодня, особливо після манікюру або в разі сухості кутикули та ламкості нігтів.
Цей засіб точно допоможе вам підтримувати здоров'я та красу ваших нігтів, надаючи їм необхідне живлення та захист, а також приємний аромат свіжого грейпфрута.
Щоб зробити процедуру максимально приємною ми з подружками також запалили соєву свічку-міньку від цього ж бренду з пачулі - вийшла справжня арома-терапія.
Коментарі (0)