Dentissimo Vegan: моя перша веганська паста з користю для зубів і природи
Чесно кажучи, я не була впевнена, чи варто купувати веганську пасту. Але ця паста мене приємно здивувала. Вона виявилася не просто хорошою для зубів, а ще й абсолютно приємною у використанні.
Паста має нейтральний трав’яний смак без зайвої солодкості чи м’ятного холоду. Це ідеально для тих, хто не любить сильних смакових відчуттів під час чищення зубів.
Гелева текстура дуже легка й приємна, добре наноситься на щітку й рівномірно розподіляється по зубах. Вона не піниться так сильно, як звичайні пасти, але залишає відчуття свіжості.
Для мене важливо, що ця паста не лише очищує, а й дбає про загальний стан ротової порожнини. Особливо оцінила наявність вітаміну B12 – для веганів це взагалі рідкість.
Усвідомлення того, що продукт не тестується на тваринах і створений із турботою про природу, додає користуванню приємних емоцій.
Чесно про недоліки:
• Ціна.
Вона трохи вища, ніж у звичайних паст, але з урахуванням складу та філософії бренду я готова платити більше.
• Якщо ви звикли до агресивного відбілювання, ця паста може здатися надто делікатною. Але для щоденного догляду вона ідеальна.
Я б назвала Dentissimo Vegan ідеальною пастою для тих, хто цінує якісний догляд за зубами та хоче зробити внесок у турботу про природу. Вона стала частиною мого щоденного догляду, і я точно куплю її знову. Якщо хочете спробувати щось нове, з натуральним складом і корисним ефектом – це ваш варіант!
Коментарі (0)