Bourjois Gloss Fabuleux Lip - мій новий фаворит!
Чим він особливий?
Мій повсякденний макіяж зараз максимально простий – головний акцент на губах. Нещодавно у моїй косметичці зʼявився новий блиск Bourjois Gloss Fabuleux Lip і він підкорив мою сердечко ще з першого нанесення! Я давно знайома з косметикою цього французького бренду. Bourjois завжди радує гарним співвідношенням ціни та якості, а їхній підхід до натуральності й зручності використання заслуговує на окрему повагу.
Про блиск:
Мій відтінок – 07 Standing RoseVation.
Аромат засобу солоденький, мені пахне якоюсь ванільною випічкою.
Блиск має таку приємну текстуру, що часом я навіть забуваю, що він у мене на губах. Він не розтікається, легко наноситься завдяки зручній щіточці (хоч вона і меншого розміру, ніж зазвичай) і рівномірно лягає навіть без дзеркала.
Склад:
Засіб забезпечує не тільки естетичний, а й доглядовий ефект. У складі міститься арганова олія та вітамін Е, що забезпечують глибоке зволоження, запобігають втраті вологи та захищають губи від холоду та вітру.
Враження:
Відтінок 07 гармонійно підкреслив мій кольоротип, вдало поєднавшись із тоном шкіри, кольором очей і волосся. Завдяки легкому “вологому” фінішу губи виглядають об’ємнішими, сяючими та доглянутими. Це той самий ефект “здорових губ”, який виглядає дорого і натурально. Мінусів у цьому засобі не знайшла!
Висновок:
Bourjois Gloss Fabuleux Lip – це стиль, догляд і комфорт в одному флаконі. Його можна носити щодня, брати із собою в будь-яку ситуацію і бути впевненою, що ваші губи виглядають ідеальними і доглянутими.
Коментарі (0)