Крем — моє відкриття, сироватка — на випробуванні
Мій досвід тестування крему та сироватки Lancaster
Почну з того, що дякую Мейкап Клубу за можливість протестувати ці засоби! Це дійсно цікавий і приємний досвід. А тепер про все по порядку.
Моделювальний крем для обличчя Lancaster Golden Lift
Що я можу сказати? Кремчик просто чудовий, він мені дуже сподобався. Текстура — це щось неймовірне: спочатку здається, що він густий, але тільки торкнувшись, відразу відчуваєш ніжність. Дуже приємний на дотик і зовсім не "важкий".
Щодо аромату: якщо очікуєте, що крем буде пахнути, як парфуми, то це не той випадок. Аромат мені нагадує ніжні магазинні троянди — він легкий, ненав’язливий і швидко зникає. Для мене це плюс, адже його зовсім не відчуваєш на обличчі.
Дизайн баночки — окрема тема. Сама баночка з дзеркальною кришечкою виглядає дуже розкішно. Це точно прикраса будь-якого косметичного столика.
А ефект? Просто вау! У перші хвилини після нанесення шкіра стає настільки ніжною, що це важко описати — наче пелюстка троянди. Зволоження, легкість, комфорт — усе на місці. Для мене цей крем отримує 10 із 10!
365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum
Цей продукт виглядає так само розкішно, як і крем. Навіть у мініатюрі виробник приділив увагу деталям: міні-ложечка на кришечці для зручного використання — це щось унікальне. Думаю, у повному форматі є дозатор, але навіть у цьому варіанті з ложечкою все виглядає дуже елегантно і відразу відчувається підхід виробника до деталей та потреб жінок)
Сама сироватка — світла, біленька, з приємною текстурою, яка легко розподіляється по шкірі. Аромат тут уже більш яскравий і парфумований. Якщо ви любите виразні аромати в доглядовій косметиці — вам точно сподобається.
На жаль, для мого типу шкіри ця сироватка не підійшла. Під час нанесення я відчула легке пощипування на обличчі. Можливо, це звичайна реакція шкіри на активні компоненти сироватки, але для мене це було не дуже комфортно. Тому я вирішила, що дам цій сироватці ще один шанс, але вже в руках мами — нехай вона спробує, можливо, їй підійде краще.
Загалом продукт цікавий, і я впевнена, що він знайде своїх прихильників, особливо серед тих, у кого шкіра потребує інтенсивнішого догляду за віковими змінами.
Висновок:
Lancaster вкотре довів, що їхня продукція — це розкіш і увага до деталей. Крем — це абсолютний фаворит, а сироватка, хоч і не стала моєю, але вона точно знайде своє місце в чиїйсь косметичній рутині. ❤️
Коментарі (0)