ks.nia

Маска для обличчя очищувальна та відбілююча з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7

Маска для обличчя очищувальна та відбілююча з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7

Ця маска потрапила до мене несподівано, як подарунок до замовлення. Це завжди приємно, коли у посилці знаходиться щось додаткове! Не гаючи часу, я вирішила протестувати її і поділитися першими враженнями.

На обличчі маска відчувається дуже комфортно. Жодного дискомфорту чи подразнень я не помітила, хоча інструкція попереджає про можливе легке пощипування. Її текстура приємно лягає на шкіру, а аромат легкий і ненав’язливий, що також є великим плюсом.

Аналіз складу:

Оксид цинку (Zinc Oxide) Підсушує висипання, контролює роботу сальних залоз, має заспокійливі властивості
Вітамінний комплекс (вітаміни А, Е, РР, В1, В7)

Вітамін А: покращує текстуру шкіри, сприяє її відновленню
Вітамін Е: забезпечує антиоксидантний захист
Вітамін РР: висвітлює пігментні плями та сприяє клітинному оновленню
Біотин (вітамін В7): покращує еластичність шкіри
Пантенол (Panthenol) Має протизапальні та заспокійливі властивості
Гамамеліс (Hamamelis Virginiana Extract) Тонізує шкіру, має антисептичну дію
Гліцерин (Glycerin) Забезпечує зволоження

Результат після використання

Після першого застосування я не помітила суттєвого освітлення шкіри, проте вона стала неймовірно ніжною та м’якою на дотик. Щодо відбілювання, ймовірно, його можна досягти лише за умови регулярного використання маски протягом тривалого часу. Загалом доволі цікавий продукт, який вартує уваги.

10 грудня, 2024
ks.nia
10 грудня, 2024