Огляд на подарунок з челенджу. Що зайшло, а що не дуже?
Бокс з #crazybeautyhacksmakeupclub
Добрий вечір, студія!)
Ось і мої враження від подарунка, виграш якого я зовсім не очікувала. Той випадок, коли новачкам щастить)
На мою думку, наповнення боксу дуже вдале, оскільки продукти в ньому підійдуть майже всім. Тут і догляд, і декоративка, і моє улюблене - парфумерія.
Отже, почнемо з мастхеву на холодний період року:
Олія для губ - Bourjois Healthy Mix S.O.S Lip Oil
У відтінку 01 - Douceur De Rose
Мені запропонували цю олійку на заміну блиску цього ж бренду. Чому я була дуже рада, оскільки люблю легші текстури на губах. Олійка візуально схожа на бестселер кларанс. На губах вона невагома, не липне, немає хімозної віддушки від якої першить в горлі. У флакончику вона ледве рожева, а на губах просто прозора олійка. Трішки пощипує на мікротріщинах, але це буквально декілька секунд. Швидко всотується, тому розхід не буде економним. До речі, на губах дає скляний ефект. Цікаво спробувати ще інші відтінки, але трішки жабка давить віддавати 420-620 грн за такий продукт.
Lancaster Golden Lift Sculpting Cream
Далі в нас лакшері позиція - Моделювальний крем для обличчя - Lancaster Golden Lift Sculpting Cream.
Завжди хотіла спробувати елітний догляд. Раніше мала нагоду затестити пробники засобів есте лаудер, тепер мейкап клаб надав мені можливість спробувати продукцію іншого концерну (Coty).
Обіцянки бренду: "Зверніть назад 3 ознаки фотостаріння за допомогою новаторського щоденного крему для обличчя, який: підтягує контури шкіри, зменшує темні плями та зморшки, роблячи шкіру помітно рельєфною, підтягнутою та скоригованою у 3D. Доведено, що наша передова технологія збільшує вироблення еластину на 158% та колагенових волокон на 50%. Цей крем для обличчя Lancaster, що має особливу зволожуючу текстуру з непомітним бархатисто-м'яким післясмаком, ідеально підходить для чутливої шкіри. Усього за 2 тижні цей денний крем помітно підтягує шкіру. Контури та V-подібна форма виглядають оновленими, а об'єми помітно відновлюються, надаючи обличчю помолоділого вигляду. Через 4 тижні темні плями та зморшки помітно зменшуються. Заглядаючи в майбутнє, сьогоднішні дослідники з Lancaster, Монако створюють найкращі рішення для фотостаріння завтрашнього дня." За тиждень результату не помітила, але крем сподобався) Шкіра гладенька на дотик та має наче сатинове покриття. Плівки не залишає, всотується швидко. Має приємний аромат "дорогого догляду". Текстура приємна, не дуже густа, але використовується економно.
Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush
Наступний засіб: Кремові рум'яна для обличчя - Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush
У відтінку 05 - Delicate Pink.
Це лише мої другі рідкі рум'яна. Раніше користувалась ламель, тепер тестую подарунок від мейкапклубу.
Тож, рум'яна в зручній тарі, продовгуватий носик дозволяє економно користуватись продуктом. Консистенція приємного рожевого відтінку, але не "барбі" як зображено на тюбику, а більше схоже до пильної троянди. Наноситься добре. Не полосить, тушується швидко. Після нанесення шкіра на дотик гладенька.
Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara
Туш Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara
Спочатку не зрозуміла її. Мої вії після цієї туші стали як "павучі лапки". Наче ця туш налипла одним комом і склеїла всі вії. Та я не здалась і вирішила дати ще кілька шансів та тестила її кожного дня. Результат не заставив себе чекати, на 3 раз я вже зрозуміла, що краще її наносити на кінчики вій і кліпати при нанесенні)
Тому, вже десь з 3 разу я побачила непоганий ефект. Туш добре подовжила війки та надала об'єму. Висновок: сама не купила б. Мені краще підходять мейбелін.
Marc Jacobs Perfect Elixir
Ну і вишенька на торті: Marc Jacobs Perfect Elixir
Його я чекала найбільше. Мої очікування не виявились марні, це була любов з першого погляду. Принаймні, в мене до нього 😅
В ньому прекрасно все. Від флакона - до стійкості аромату.
Флакон зроблений ювелірно, боїшся його брати до рук, щоб не впустити та не розбити.
Сама віалка виготовлена зі скла, а елементи на кришечці та сама кришка - пластикові.
Оскільки, мініатюрка всього 5 мл, тому розпилювача тут немає, як і в багатьох інших брендах. Нанесення аромату на шкіру передбачається шляхом намазу.
Що по самому аромату?
Бренд зазначає таку піраміду:
Тип аромату: амброві
Початкова нота: Мед, Ревінь, Слива
Нота серця: Амбра, Апельсиновий цвіт
Кінцева нота: Ваніль, Пачулі, Смола
Як на мене, сам аромат ніжний, жіночний, але дуже солодкий. Ідеально на більш прохолодні температури, адже влітку може душити.
З першого ознайомлення в ньому можна почути кокос, хоча в піраміді він не заявлений. В розкритті більше відчуваю мед, ваніль і сливу.
Стійкість - на шкірі тримається цілий день, на одязі - до прання.
Шлейф - на рівні.
В ньому все прекрасно, але моєму хлопцеві він не сподобався. Виявився занадто солодким і задушливим.
Загалом, бокс універсальний, буду користуватись усіма подарунками та дякую MAKEUBCLUB за цікаві ідеї челенджів та активностей.
Коментарі (0)