Dasha_Batalova

Королівський блиск для губ

Цей блиск для губ – справжній скарб, який потрапив до мене з боксику від Мейкап Клубу. І знаєте, він перевершив усі мої очікування.

У мене відтінок 07 Standing rose'vation, і це любов із першого нанесення. Спочатку він виглядає як "барбі-пінк", але насправді дуже крутий і стильний. На фото я нанесла блиск на олівець, і скажу чесно, така підкладка додає ще більшого wow-ефекту – губи виглядають об’ємнішими завдяки глянцевому "збільшенню". Але й без олівчика блиск виглядає ніжно і природно, що робить його універсальним для будь-якого образу.

До речі, під різним світлом відтінок ніби грається! І це дуже прикольно

Блиск не лише прикрашає, а й дбає про губи. Він гарно тримається, як для блиску, і залишає приємне зволоження. Виробник додає у склад вітамін Е, який піклується про ніжність і гладкість шкіри губ – це приємний бонус, який точно не може не радувати.

Блиск має легенький, ненав’язливий аромат, який додає відчуття свіжості. Його текстура легка, зовсім не липка – саме те, що я завжди шукаю в блиску для губ.

Для рівномірного нанесення слугує м`якенька кисточка. Дуже люблю такий формат)

Окремий респект за дизайн! Королівська баночка нагадує шахову королеву. Тримати її в руках – це як відчувати себе справжньою королевою. Стиль і вишуканість у кожній деталі.

Мої враження:

Цей блиск – мій новий маст-хев. Він чудово виглядає, підкреслює природну красу губ, додає об’єму та глянцевого блиску. Ідеально підходить для будь-якого випадку: від легкого денного макіяжу до вечірнього виходу.

11 грудня, 2024
Dasha_Batalova
11 грудня, 2024