Vik_Sem

Lancaster Golden Lift Sculpting Cream

Бренд Lancaster Monaco постійно розробляє передові рішення для боротьби з фотостарінням і забезпечення красивої шкіри надовго. Тому, коли я отримала в подарунок мініатюру моделюючого крему для обличчя Lancaster Golden Lift Sculpting Cream була рада спробувати елітний сегмент на своїй шкірі.

Виробник обіцяє що, скульптурний крем Golden Lift від Lancaster спеціально створений для бородьби зі старінням шкіри, викликаним світлом, а також ідеальний для чутливої ​​шкіри. Цей інноваційний крем для обличчя підтягує та зміцнює контури шкіри, помітно зменшує пігментні плями та зморшки та ефективно бореться з трьома основними ознаками фотостаріння.

Особливості:

• Усуває 3 ознаки фотостаріння.
  • Допомагає відновити колаген і еластин шкіри, завдяки чому продукт омолоджує та підтягує обличчя, помітно зменшуючи темні плями та зморшки.
  • Його формула миттєво вбирається і забезпечує надзвичайно легке відчуття на шкірі.
  • Протестований на всіх тонах шкіри, він підходить для чутливої ​​шкіри та забезпечує більш молодий колір обличчя.

Упаковка: пластикова баночка бежевого кольору з кришкою, що загвинчується. Під кришкою захисної мембрани немає. Дизайн дуже гарний, справжня прикраса для столика.

Консистенція: вершкова, густий молочний крем практично без запаху. Залишає оксамитово-м’який, непомітний фініш.

На шкіру наноситься легко, добре розподіляється і швидко вбирається.

Ось цієї невеликої кількості крему цілком вистачить на все обличчя. Я беру трохи більше – на обличчя та шию.

Бренд поєднав у складі крему Golden Lift потужну суміш інкапсульованого ретинолу та ретиналю, а також моделюючий дипептидний комплекс. Ця унікальна комбінація розроблена, щоб вийти за рамки регенерації колагену та відновити функцію еластичних волокон.

Унікальні інгредієнти взаємодіють і підсилюють дію один одного.

*Моя шкіра без серйозник ознак старіння, тому оцінити повністю ефект я не можу.

Досвід використання:

• Нанесення / Відчуття після

Користуюся кремом, як і радить виробник масажними рухами по лініям обличчя.

Розподіляється крем чудово, одне задоволення і нічого більше. Так і хочеться сказати суфле, а чи не крем. Порція йде невелика одне застосування. При розподілі крем не полосить, починає одразу підтаювати від тепла шкіри та вбиратися.

Жодної жирності чи липкості після себе не залишає, навіть руки не хочеться вимити, залишки втираю в шкіру рук.

Немає ефекту плівки або парника, навпаки шкіра відчуває неймовірний комфорт, на дотик стає атласною . Наживленою, але без маслянистості, зволоженою та задоволеною .

• Зволоження / Харчування

Відразу хочу відзначити, що крем дуже, дуже добре знімає сухість і стягнутість . У холодний період з'являються такі симптоми, що шкіра може навіть свербіти і свербіти від сухості. Після нанесення Golden Lift ця проблема знімається одразу. І при цьому крем ні краплі не жирний і не олійний.

• Тургор шкіри / Зморшки / Ліфтінг

Дія компонентів цього крему спрямоване насамперед ущільнення шкіри, збільшення щільності (тургора). На ранок я прокидаюся із абсолютно заспокоєною шкірою. Якщо з вечора були якісь почервоніння на ранок, це біле полотно.

У плані глибоких зморшок ні чего не можу сказати, треба тестувати на більш зрілій шкірі.

• Реакції на шкірі

Жодних алергічних реакцій у мене за час використання не виникло, незважаючи на багатий склад.

На жирних ділянках крем не забиває пори і не викликає комедонів. Підійде будь-якому типу шкіри за моїми відчуттями.

Чи буде дружити крем з макіяжем, не знаю. Я застосовувала його лише на ніч. Нічого страшного не станеться якщо використовувати його вдень, але все ж таки біоритми нашої шкіри відрізняються в різний час доби і ввечері шкіра особливо сприйнятлива до активних компонентів. Найкраще ввечері його застосовувати.

Висновки:

Тепер щодо загальних відчуттів від продукту і чому я думаю, що він сподобається багатьом.

Плюси:

• Комфортний у нанесенні
  • Розгладжує, зволожує та заспокоює
  • Насичений склад
  • Заміна уколів краси якщо вчасно розпочати використання

Мінуси:

- Відсутність лопаточки в комплекті

Дякую MakeUp за можливість тестувати та відкривати для себе нові бренди. Чудовий досвід використання люкс сегменту на своїй шкірі, але до покупки повнорозмірного засобу я не готова, передаю крем своїй мамі для використання та тестування на більш віковій шкірі. Далі буде...

11 грудня, 2024
Vik_Sem
11 грудня, 2024