Б азова туш – гарно подовжує, має насичений чорний колір
Незважаючи на погані відгуки, туш виявилась дуже хорошою. Можливо, попередня партія була не дуже вдалою, але в мене туш зовсім не суха. Я спершу думала її протестувати і відкласти на потім, бо зимою віддаю перевагу водостійким продуктам. Але вона мені так сподобалась, що я користуюсь нею тепер кожного дня. Вона навіть пройшла тест чисткою у стоматолога, а таке не кожна туш витримає.
Але, почну спочатку – туш має приємний аромат, гарний чорний колір. Вона злегка подовжує вії та гарно їх вкладає. Мені подобається ефект на віях. Об’єм додає, але без лялькового ефекту. Я використовую її в одне нанесення, тому в мене виходить мало об'єму. Для вечірнього макіяжу краще нанести в 2-3 шари.
Подразнення у мене не викликала, але при першому використанні хотілось чесати повіки. Можливо, через ароматизатор, хоч він і не такий сильний.
Туш добре тримається впродовж дня, але під вечір злегка відпечатується на нижньому повіці. Це майже непомітно, та і хочу сказати, що ношу я її в екстремальних умовах – дощ, чистка зубів у стоматолога.
Змивається туш легко, міцеляркою від Simple, відгук тут - https://club.makeup.com.ua/post/33129/
Мені сподобалась, за свою вартість хороша класична туш, яка гарно виглядає на віях.
Коментарі (0)