Zirka_D.

Свіжий подих та гладенька емаль з Marvis Classic Strong Mint

Моє перше знайомство з брендом Marvis виявилося вдалим.

Признаюсь і каюсь, раніше користувалась переважно пастами з мас маркету , завдяки відгукам у клубі звернула увагу на цей бренд і не пошкодувала.

Для першого використання обрала Marvis Classic Strong Mint, але очікувала, що вона буде ну дуже-дуже мʼятна, а виявилась дуже навіть приємною.

Упакування таке шикарне, чоловік як побачив коробку у ванній, сказав, що то щось дуже модне, купи мені щось простіше. Насправді, ціна доволі приємна. А вінтажне упакування дійсно гарне.

Обʼєм 85 мл, туба з кришкою, яку треба відкручувати і закручувати . Читала, що комусь це не дуже зручно, так, можливо кришка фліп-топ і зручніше, але ця мені гарна, мені подобається цей вінтажний стиль.

Саме Marvis Classic Strong Mint створена на основі ксиліту, який зміцнює емаль, запобігає появі карієсу та нормалізує кислотно-лужний баланс.

Консистенція пасти доволі густа, трохи кремоподібна, не розтікається . Доречі, я люблю фоткати продукти як тільки вони до мене приїхали . Тому перший за тест був на руці-нанесла на руку щоб показати консистенцію, змила і вся кухня наповнилась запахом мʼяти.🌿

Отже, пахне паста дійсно гарно, свіжо, але не хімічно як пасти з мас маркету.

Те саме і зі смаковими відчуттями, вона не пече язик і водночас відчувається в міру мʼятною.

Після чистки не лишається гіркоти чи неприємного відчуття . А емаль така гладенька, як проводиш язиком.

Я чищу електричною зубною щіткою, на раз видавлюю дві горошини.

Після пасти довго тримається свіжість, а саме головне вона не викликає в мене ніякого неприємного присмаку, як іноді буває, що неможливо спокійно заснути вночі.

Мені дуже сподобалась ця паста і я залюбки буду пробувати інші смаки.

11 грудня, 2024
Zirka_D.
11 грудня, 2024